Reserveren: 0900-Humphreys
Zoeken
U bent hier:

Verras familie en vrienden met een cadeaubon voor een heerlijk etentje.

Bepaal zelf uw bedrag en betaal gemakkelijk online.

Betaalmethodes

Dinercheque

De Humphrey's Dinercheque

Een uniek belevingscadeau in slechts 3 stappen!

Een Dinercheque cadeau geven?

Mocht u iemand eens culinair willen verrassen met een etentje bij Humphrey's Restaurants. Wij beschikken over onze eigen dinercheque. Elk bedrag kan naar keuze worden ingevuld. De dinercheque is inwisselbaar in al onze vestigingen en u heeft de dinerbon direct in huis!

Wilt u eens een echt uniek belevingscadeau geven? Bestel dan nu de Humphrey's Dinercheque.

Dinercheque bestellen, hoe werkt dit dan?

  • Stap 1: Kies u uw bedrag en uw eigen persoonlijk boodschap.
  • Stap 2: Hoe wilt u betalen.
  • Stap 3: Het overzicht met een Dinercheque als voorbeeld.

Heeft u deze stappen doorlopen, dan krijgt u direct een document (PDF) aangeboden met een unieke code die u kunt uitprinten. Deze wordt ook naar u gemaild.

Dus: bent u op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau; voor bijvoorbeeld uw geliefde, een verjaardag, een relatie, of als kerstcadeau? Bestel dan nu een Humphrey's Dinercheque. Deze cadeaukaart is bij alle 18 vestigingen van Humphrey's restaurants te besteden. Door de warme uitstraling van de kaart waarbij op de bon ruimte is vrijgemaakt voor een persoonlijke boodschap, valt het cadeau altijd in de smaak!

Alle Humphrey's restaurants zijn zijn op hoog culinair niveau en hebben een aangename ambiance. Wij hebben kwaliteit, originaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De belevingswaarde van de ontvanger van deze dinerbon is gegarandeerd hoog en daarmee valt het cadeau altijd in de smaak!

Een uniek cadeau waarmee je iemand echt verrast.

Heeft u een dinercheque cadeau gekregen?

Gefeliciteerd met uw Humphrey's Dinercheque! Maak nu een keuze uit een van onze vestigingen Reserveer nu en nu en ga een heerlijke avond tegemoet. Aan het einde van de avond kunt u met uw dinercheque cadeau betalen. Heeft u voor een hoger bedrag gedineerd dan de waarde van de kaart? Dan kunt u de rest gewoon bijbetalen!