Reserveren: 0900-Humphreys

Humphrey´s Restaurant Trattoria Pepolino

Pepolino is passie voor de Italiaanse keuken…... puur, eerlijk, smaakvol en gezond! Gezellig tafelen met je vrienden of de hele familie. Heerlijke geuren afkomstig uit de levendige open keuken met de houtgestookte pizza oven. Ambachtelijke pizza’s, klassiekers als pasta carbonara, spaghetti Bolognese, antipasti maar ook gerechten voor een breed publiek. Met de verse producten en de Italiaanse inrichting met de authentieke tegeltjes, olijfbomen, citroentakken en mimosa waant u zich in het mediterrane leven bij Trattoria Pepolino. Met warme zonnige dagen is het aangenaam vertoeven op ons terras.

U vindt Pepolino midden in het winkel- en uitgaanshart van Apeldoorn, gevestigd in het oude postkantoor bij het marktplein. Pepolino is geopend van ma t/m zat 10:00 uur t/m 22:00 uur en zondag van 16:30 uur t/m 21:30 uur

Uit eten in Trattoria Pepolino

Lekker winkelen in de stad en daarna uit eten in Apeldoorn? Apeldoorn heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod. De binnenstad kent sfeervolle winkelstraten, leuke kleine winkelstraatjes en een groot overdekt winkelcentrum De Oranjerie. Aan de oostkant van Apeldoorn bevindt zich een woonboulevard. Verder zijn er diverse moderne (overdekte) winkelcentra in de verschillende wijken van Apeldoorn.

Tegenwoordig is Apeldoorn vooral bekend door de reclames van Centraal Beheer ("even Apeldoorn bellen") en door attracties als de Apenheul, Koningin Julianatoren en Nationaal Museum Paleis Het Loo. Verder is Apeldoorn het stedelijk middelpunt van Nederlands grootste aaneengesloten bos- en natuurgebied, de Veluwe.

In De Parkenbuurt, ten noorden van het centrum, staan veel oude herenhuizen, soms rijk versierd met ornamenten. Er is in deze wijk voor Apeldoornse begrippen veel groen. In 2005 is de wijk rijksbeschermd stadsgezicht geworden.
Uniek is het villapark Berg en Bos, dat wordt gekenmerkt door zijn ruime opzet, 'meanderende' lanen en een constellatie van de aanwezige bebouwing en de nog alom aanwezige bebossing. De wijk wordt vaak vergeleken met de villawijken in Blaricum en Laren (het Gooi). Aan de rand van deze wijk liggen het Boschbad en het Natuurpark Berg & Bos.

Evenementen en dineren

Jaarlijks terugkerende festivals in Apeldoorn zijn onder meer Het Tempo Doeloe-festival: een Nederlands-Indisch evenement dat elk jaar plaatsvindt op de derde vrijdag van augustus, het Highlands Festival: een openlucht-filmfestival in Natuurpark Berg & Bos.
Bruisend Apeldoorn is een jaarlijks bierfestival. Denk ook aan de Harleydag Apeldoorn op tweede pinksterdag. Op de avond voor Koninginnedag (in Apeldoorn 'Prinsennacht' genoemd) vindt elk jaar 's avonds het evenement Stationsdance plaats.
In de zomerperiode is in Natuurpark Berg & Bos het jaarlijkse Lumido (Het park is in diverse kleuren verlicht, met diverse show elementen op het water). Het jaarlijkse Drakenbootfestival op het Apeldoorns kanaal in het centrum is ook echt leuk om te bezoeken!

Humphrey’s Restaurant Apeldoorn is de ideale gelegenheid om uw dagje Apeldoorn te eindigen of als start van een gezellige avond uit.

Naar boven

Restaurant Humphrey's

17:00 - 22:00 17:00 - 22:30 16:00 - 21:30

  • Straat: Marktplein 25
  • Postcode: 7311 LJ Apeldoorn
  • Telefoon: 055-5785310

Routebeschrijving

Bij ons parkeren

Parkeergarage “Marktplein”

Marktplein 1

7311 LG APELDOORN

(let op! Gesloten op zon- en feestdagen)


Parkeergelegenheden

Hoe wilt u betalen?

Amex - Contant - Eurocard - Nationale Dinercheque - Pin - Visa - VVV Bonnen - YourGift Cards -

Humphrey’s Dinercheque

Zoeken

menukaart
Menukaart sluiten

Menukaart wordt geladen...