Reserveren: 0900-Humphreys

Humphrey´s Restaurant Bogart’s Apeldoorn

Wilt u gezellig uit eten in Apeldoorn dan is Bogart’s Restaurant Apeldoorn echt iets voor u en uw gezelschap. Gelegen midden in het winkel- en uitgaanshart van Apeldoorn vind u, in het voormalige postkantoor aan Marktplein 25, dit “buitenbeentje” van de Humphrey’s Restaurant keten. Omdat al jarenlang in Apeldoorn een café getooid is met de naam Humphrey’s is er bij de opening in 1997 voor gekozen om de naam Bogart’s te voeren.

Bogart’s Restaurant is een perfecte gelegenheid voor een gezellig intiem diner met zijn tweeën maar is ook uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. Dus heeft u uw verjaardag te vieren of bent u op zoek naar een leuke eetgelegenheid voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest dan bieden wij een ontspannen ambiance waar gastvrijheid voorop staat. Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's. Reserveren kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook bellen met het restaurant (055 - 5785310).

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vind u door het hele land. In totaal hebben wij 19 Humphrey's vestigingen.  Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Het maakt niet uit welke combinatie u maakt, u betaalt slechts één prijs. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Het centrum van Apeldoorn is een mengsel van oud en nieuw. In delen van het centrum is de oude dorpskern nog goed te herkennen. In de hele stad staan zo'n 580 monumentale objecten, onderverdeeld in ca. 450 gemeentelijke monumenten en "beeldbepalende panden" en 132 rijksmonumenten. De gemeente duidt de stad aan als "een typisch 19de-eeuwse monumentenstad". Er zijn veel winkelmogelijkheden, vooral geconcentreerd langs de Hoofdstraat en het overdekte winkelcentrum De Oranjerie.

Kortom: als u een keer lekker wilt eten voor een goede prijs heten wij u van harte welkom in ons mooie restaurant in Apeldoorn.

Uit eten in Bogart’s Apeldoorn

Lekker winkelen in de stad en daarna uit eten in Apeldoorn? Apeldoorn heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod. De binnenstad kent sfeervolle winkelstraten, leuke kleine winkelstraatjes en een groot overdekt winkelcentrum De Oranjerie. Aan de oostkant van Apeldoorn bevindt zich een woonboulevard. Verder zijn er diverse moderne (overdekte) winkelcentra in de verschillende wijken van Apeldoorn.

Tegenwoordig is Apeldoorn vooral bekend door de reclames van Centraal Beheer ("even Apeldoorn bellen") en door attracties als de Apenheul, Koningin Julianatoren en Nationaal Museum Paleis Het Loo. Verder is Apeldoorn het stedelijk middelpunt van Nederlands grootste aaneengesloten bos- en natuurgebied, de Veluwe.

In De Parkenbuurt, ten noorden van het centrum, staan veel oude herenhuizen, soms rijk versierd met ornamenten. Er is in deze wijk voor Apeldoornse begrippen veel groen. In 2005 is de wijk rijksbeschermd stadsgezicht geworden.
Uniek is het villapark Berg en Bos, dat wordt gekenmerkt door zijn ruime opzet, 'meanderende' lanen en een constellatie van de aanwezige bebouwing en de nog alom aanwezige bebossing. De wijk wordt vaak vergeleken met de villawijken in Blaricum en Laren (het Gooi). Aan de rand van deze wijk liggen het Boschbad en het Natuurpark Berg & Bos.

Evenementen en dineren

Jaarlijks terugkerende festivals in Apeldoorn zijn onder meer Het Tempo Doeloe-festival: een Nederlands-Indisch evenement dat elk jaar plaatsvindt op de derde vrijdag van augustus, het Highlands Festival: een openlucht-filmfestival in Natuurpark Berg & Bos.
Bruisend Apeldoorn is een jaarlijks bierfestival. Denk ook aan de Harleydag Apeldoorn op tweede pinksterdag. Op de avond voor Koninginnedag (in Apeldoorn 'Prinsennacht' genoemd) vindt elk jaar 's avonds het evenement Stationsdance plaats.
In de zomerperiode is in Natuurpark Berg & Bos het jaarlijkse Lumido (Het park is in diverse kleuren verlicht, met diverse show elementen op het water). Het jaarlijkse Drakenbootfestival op het Apeldoorns kanaal in het centrum is ook echt leuk om te bezoeken!

Humphrey’s Restaurant Apeldoorn is de ideale gelegenheid om uw dagje Apeldoorn te eindigen of als start van een gezellige avond uit.

Naar boven

Restaurant Humphrey's

17:00 - 22:00 17:00 - 22:30

  • Straat: Marktplein 25
  • Postcode: 7311 LJ Apeldoorn
  • Telefoon: 055-5785310

Routebeschrijving

Bij ons parkeren

Parkeergarage “Marktplein”

Marktplein 1

7311 LG APELDOORN

(let op! Gesloten op zon- en feestdagen)


Parkeergelegenheden

Hoe wilt u betalen?

Amex - Contant - Eurocard - Nationale Dinercheque - Pin - Visa - VVV Bonnen - YourGift Cards - Doecadeau card -

Humphrey’s Dinercheque

Zoeken

menukaart

Nieuwe formule!

Geachte gast,

Vanaf donderdag 14 augustus zijn de deuren geopend van het nieuwe restaurant Pepolino. Onderdeel van de Humphrey's Groep.

Pepolino is passie voor de Italiaanse keuken…... puur, eerlijk, smaakvol en gezond! Gezellig tafelen met je vrienden of de hele familie. Heerlijke geuren afkomstig uit de levendige open keuken met de houtgestookte pizza oven. Ambachtelijke pizza’s, klassiekers als pasta carbonara, spaghetti Bolognese, antipasti maar ook gerechten voor een breed publiek. Met de verse producten en de Italiaanse inrichting met de authentieke tegeltjes, olijfbomen, citroentakken en mimosa waant u zich in het mediterrane leven bij Trattoria Pepolino. Met warme zonnige dagen is het aangenaam vertoeven op ons terras.

U vindt Pepolino midden in het winkel- en uitgaanshart van Apeldoorn, gevestigd in het oude postkantoor bij het marktplein. Pepolino is dagelijks geopend van 10:00 t/m 22:00 uur en op zondag van 16:30 t/m 21:30.

www.pepolino.nl

Sluiten
Menukaart sluiten

Menukaart wordt geladen...