Reserveren: 0900-Humphreys

Humphrey┬┤s Restaurant Dordrecht

Wilt u gezellig uit eten in Dordrecht dan is Humphrey's Restaurant Dordrecht echt iets voor u en uw gezelschap. Sinds de zomer van 2008 is Humphrey’s ook in Dordrecht gevestigd. In het centrum van Dordrecht gelegen recht tegenover het NS station, en op de voormalige locatie van Hotel Ponsen, te weten op het stationsplein 36.

Dit onder architectuur gebouwde pand herbergt achter zijn voordeur een interieur waarin het moderne met het klassieke wordt gecombineerd. Het restaurant is zo ingedeeld dat u hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grote groepen kunt dineren. Typisch Humphrey’s zoals zo velen van u zullen zeggen bij binnenkomst. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen.  Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's. Reserveren kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook bellen met het restaurant (078 - 6138825).

Uit eten in Dordrecht

Lekker winkelen in de stad en daarna uit eten in Dordrecht? Dordrecht kent veel bijzondere winkels op het gebied van kunst en antiek. Van snuisterijwinkels en tweedehands boekenwinkeltjes tot stijlvolle antieke kunstwinkels.

Al wandelend door de straten van het oude centrum, met haar vele monumenten en schilderachtige binnenhavens, proeft u de sfeer van de stad die nog steeds geschiedenis schrijft. Of u nu kiest voor een rondvaart door de Dordtse binnenstad of naar één van de vele evenementen in de regio gaat. Een bezoek aan Humphrey’s Restaurant Dordrecht mag dan absoluut niet ontbreken.

Dordrecht kent een rijke cultuur voor wat betreft bands, kunstenaars en andere artistiekelingen. Enkele namen van roemruchte bandjes uit het verleden zijn bijvoorbeeld The Zipps, The Desperates en The Dickson Brothers, beter bekend onder de latere naam The Dycke Brothers. Tegenwoordig treden deze bands voornamelijk op in De Popcentrale of bij toBe. Verder is er het geheel vernieuwde Energiehuis waar onder andere Bibelot is gevestigd. Ander poppodia zijn het Dolhuis en Jazz Podium DJS.

De horeca in Dordrecht concentreert zich momenteel rondom het Scheffersplein en het Groothoofd. Hier zijn verschillende cafés en restaurants gevestigd die op het plein ook hun terrassen hebben. Verspreid door het centrum vindt men nog meer cafés en restaurants.

Evenementen en dineren

In 2012 won Dordrecht al de titel 'Evenementenstad van het Jaar'. Jaarlijkse zijn er een groot aantal evenementen, die zeker een bezoek waard zijn. Denk hierbij aan Dordt in Stoom, het Bachfestival Dordrecht of de Kerstmarkt Dordrecht. Het Wantijfestival, het Kunstrondje Dordt en de Dwars Door Dordt-loop ook zeker niet te vergeten!

Humphrey’s Restaurant Dordrecht is de ideale gelegenheid om uw dagje Dodrecht te eindigen of als start van een gezellige avond uit.

Naar boven

Restaurant Humphrey's

17:00 - 22:00 17:00 - 22:30 16:30 - 21:30

  • Straat: Stationsplein 36
  • Postcode: 3311 JV Dordrecht
  • Telefoon: 078-6138825

Routebeschrijving

Bij ons parkeren

Diverse parkeergelegenheden in de omgeving, let u wel even op, bepaalde plaatsen hebben betaald parkeren tot 22.00 uur


Parkeergelegenheden

Hoe wilt u betalen?

Amex - Contant - Eurocard - Nationale Dinercheque - Pin - Visa - VVV Bonnen - YourGift Cards - Restaurantcadeaukaart (rode kaart) -

Humphrey’s Dinercheque

Zoeken

menukaart
Menukaart sluiten

Menukaart wordt geladen...