Reserveren: 0900-Humphreys

Humphrey´s Restaurant Zwolle

Wilt u gezellig uit eten in Zwolle dan is Humphrey's Restaurant Zwolle echt iets voor u en uw gezelschap. Humphrey’s Zwolle is gelegen in het centrum van deze oude Hanzestad, gevestigd in een statig historisch pand aan de Melkmarkt.

Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en  art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor.

Speciaal voor de gezelschappen vanaf 10 personen beschikken wij over aparte ruimtes. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s. Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's. Reserveren kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook bellen met het restaurant (038 - 4290634).

Uit eten in Zwolle

Lekker winkelen in de stad en daarna uit eten in Zwolle? Door zijn ligging aan meerdere waterwegen is Zwolle van oudsher een echte handelsstad. Op loopafstand van ons restaurant vindt u onder andere de Sassenpoort en Grote- of Sint Michaelskerk.

Op gebied van kunst en cultuur vind u om de hoek o.a. het Stedelijk Museum, Theater de Spiegel, bioscoop de Kroon en popcentrum Hedon.

Wat u reden ook is om Zwolle te bezoeken, laat u verrassen door alles wat de stad u te bieden heeft, vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan ons prachtige sfeervolle restaurant in het centrum van Zwolle.

Evenementen en dineren

Zwolle kent van oudsher een rijk en bloeiend cultureel leven. Hierbij kun je denken aan het Hanzefestival, de Halve marathon van Zwolle, het Van Eigen Bodem-festival, het Straten Festival, het Bevrijdingsfestival Overijssel (5 mei), het festival Zwart, het Hardshock festival, het Fusion of Dance, het Rondje Swolle Scootertocht en het Hard Energy Zwolle op het Water.

Humphrey’s Restaurant Zwolle is de ideale gelegenheid om uw dagje Zwolle te eindigen of als start van een gezellige avond uit.

Naar boven

Restaurant Humphrey's

17:00 - 22:00 17:00 - 22:30 16:30 - 21:30

  • Straat: Melkmarkt 47-49
  • Postcode: 8011 MB Zwolle
  • Telefoon: 038-4290634

Routebeschrijving

Bij ons parkeren

Parkeergarage “Maagjesbolwerk”

Maagjesbolwerk 84

8011 LL Zwolle


Parkeergelegenheden

Hoe wilt u betalen?

Contant - Eurocard - Nationale Dinercheque - Pin - Visa - VVV Bonnen - YourGift Cards - Restaurantcadeaukaart (rode kaart) -

Humphrey’s Dinercheque

Zoeken

menukaart
Menukaart sluiten

Menukaart wordt geladen...