Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Amsterdam

In onze mooie hoofdstad Amsterdam heeft Humphrey’s maar liefst twee restaurants. Beide liggen in het midden van het centrum, waarvan één aan de Spuistraat en de ander aan de Nieuwezijds Kolk. Ook al hebben de restaurants dezelfde eigenaar, toch zijn de restaurants zelf verschillend. Het ene restaurant staat bekend om de monumentale uitstraling van het pand en haar authentieke uitstraling en het ander oogt huiselijk en knus. Wat ze wel gemeen hebben is het 3 gangen menu en de garantie tot een smaakvol en gezellig avondje uit. Beide restaurants zijn uitermate geschikt voor zowel een romantisch diner voor twee als voor grote groepen.

Adresgegevens
Nieuwezijds Kolk 23
1012 PV Amsterdam
020-4221234

Bekijk Humphrey’s Amsterdam Nieuwezijds Kolk

Adresgegevens
Spuistraat 267
1012 VR Amsterdam
020-6243555

Bekijk Humphrey’s Amsterdam Spuistraat

Openingstijden
ma – do 17.00 – 22.00
vr & za 17.00 – 22.30
zo 17.00 – 22.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Restaurant Amsterdam

Ga je binnenkort een dagje uit in Amsterdam of ben je gewoon op zoek naar een leuke plek om een hapje te eten? Goed nieuws: in onze mooie hoofdstad heeft Humphrey’s maar liefst twee restaurants. Beide liggen in het midden van het centrum, waarvan één aan de Spuistraat en de ander aan de Nieuwezijds Kolk. Ook al hebben de restaurants dezelfde eigenaar, toch zijn de restaurants zelf verschillend. Het ene restaurant staat bekend om de monumentale uitstraling van het pand en haar authentieke uitstraling en het ander oogt huiselijk en knus. Een ding wat ze gemeen hebben is het 3 gangen menu en de garantie tot een smaakvol en gezellig avondje uit.

Uit eten in Amsterdam

Wij kunnen ons voorstellen dat het zoeken van een restaurant in Amsterdam een lastige klus is. Er is namelijk zoveel keuze. Met ons 3 gangen menu houden wij rekening met al onze gasten, zowel jong als oud. Het menu is erg divers en wordt om de twee maanden vernieuwd. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat gasten met diëten en allergieën ook onbezorgd kunnen genieten. Wanneer je een dieet volgt of een allergie hebt, geef dit dan bij je reservering aan ons door zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden en zo een heerlijk en vers alternatief voor je bereiden.

3 gangen menu

De kracht van Humphrey’s is een combinatie van kwalitatief goede seizoensgebonden producten tegen een aantrekkelijke prijs. Onze gerechten serveren wij bij onze restaurants in Amsterdam en alle andere locaties in de vorm van een 3 gangen menu. Wij zijn constant bezig met het verduurzamen van de gerechten en het verbeteren van de kwaliteit. Naast onze vlees- en visgerechten, hebben wij steeds meer vegetarische en veganistische gerechten op de kaart staan. Zo is er voor ieder wat wils. Uiteraard houden wij ook rekening met de diëten en allergieën van onze gasten. Bekijk via de QR code op onze menukaart de allergenenkaart en wees verzekerd van de gerechten die jij mag hebben!

Evenementen

De stad waar de meeste evenementen worden gehouden is natuurlijk Amsterdam. Iedere maand is er wel een groot evenement waar veel toeristen op afkomen. Daarnaast is de hoofdstad vol lokale winkeltjes en grote ketens een waar walhalla voor shopfanaten. In Amsterdam hoef je je dus niet te vervelen. Heb jij binnenkort een leuk uitje op de planning staan? Wat is er dan leuker dan je dagje uit te combineren met een lekker diner in een van onze restaurants?

Reserveren bij Humphrey’s Amsterdam

Wil jij graag een gezellige en smaakvolle avond beleven in onze hoofdstad Amsterdam? Kom dan eten bij een van onze Humphrey’s restaurants. Wij zorgen ervoor dat er een heerlijk diner voor je wordt bereid. Klik op deze pagina op de locatie naar keuze en reserveer via de ‘reserveer direct’ button of neem telefonisch contact op met het restaurant.