Will it be Humphrey’s today?

Book now

Humphrey’s Enschede

You don’t have to travel far to experience the ultimate Moulin Rouge atmosphere. As soon as you enter Humphrey’s at the Oude Markt in Enschede, you will imagine yourself in Paris. Luxurious plush chairs, romantic candlelight, chandeliers with red caps and many golden and red elements.

In the stylish spaces of the beautiful monumental building it is now also possible to have lunch and drinks. Of course you can also enjoy a 3-course menu at Humphrey’s Enschede as usual. Especially for groups there is a “private dining”, where people can enjoy a meal together in a separate room. On the covered heated terrace you can feel the same atmosphere and it is also wonderful to relax.

Adress
Oude Markt 3A
7511 GA Enschede
053-4837763

View our menu
View our lunch menu
View our arrangements

Opening hours
Sunday & Monday 11 AM – 10 PM
Tuesday to Saturday 10 AM – 10 PM

Parking
Parking garage Irene
Van Lochemstraat 9
7511 EG Enschede

Sign up for our newsletter and stay informed of our promotions and arrangements.

Restaurant Enschede

Lekker uit eten doe je bij Humphrey’s Enschede! In het centrum van de stad, in het middelpunt van het uitgaansgebied bevindt zich dit sfeervolle restaurant. Aan de Oude Markt, tegenover de grote kerk, in een karakteristiek historisch pand kenmerkt de inrichting van Humphrey’s Enschede zich door de moulin rouge stijl zoals we die vanuit Parijs kennen. Warme rood tinten en luxe stoffen zorgen voor een unieke sfeer. Het ruime en zonnige terras van dit restaurant is de plek bij uitstek om in de zomer te genieten van een lunch, borrel of 3 gangen menu. Zien wij jou binnenkort in het restaurant of op het terras? oke

3 gangen menu in Humphrey’s Enschede

Al jaren is dit restaurant in Enschede succesvol met een duidelijk concept; het 3 gangen menu. Kwalitatief goed eten voor een vast en betaalbaar bedrag. Er is voldoende keuze voor iedereen, of je voorkeur nu uit gaat naar vlees of vis of liever een vegetarisch gerecht. Het seizoensgebonden menu wisselt regelmatig waarbij er ook altijd een veganistische keuze is. Er wordt rekening gehouden met diëten en allergieën en uiteraard is er voor de kinderen een speciaal kindermenu. Optimaal genieten voor iedereen in dit restaurant dus!

Lunch in Enschede

Lunchen in Enschede? Ook dat doe je bij Humphrey’s! Humphrey’s Enschede is één van de drie vestigingen die naast het bekende diner concept ook geopend is voor de lunch. Er is een gevarieerde menukaart, van een tosti tot een frisse salade en van de Humphrey’s Angus burger tot een wrap met kip. Ook bij de lunch is er in Enschede voor ieder wat wils! Bij mooi weer is het natuurlijk extra genieten door een heerlijke lunch te nuttigen op het sfeervolle terras voor het restaurant met uitzicht op de Oude Markt.

Groepen in Humphrey’s Enschede

Op zoek naar een restaurant om met een groep te eten? Centraal gelegen in het centrum van de stad is Humphrey’s Enschede de perfecte keuze om met een groep te dineren. Voor groepen vanaf 20 personen zijn er diverse ruimtes geschikt als private-dining. Een intiem en ongestoord diner als bedrijfsuitje met collega’s, je familie of vrienden. Het gevarieerde menu zorgt er voor dat er voor iedereen een gerecht naar wens te vinden is!

Reserveer nu een tafel bij Humphrey’s Enschede

Wanneer kunnen wij jou en je gezelschap in het restaurant verwachten? Of je nu met een groep komt eten of gezellig met zijn tweeën, wij zorgen voor een onvergetelijke avond. Reserveren kan via de ‘reserveer nu’ button maar bellen kan natuurlijk ook! Tot snel in Enschede!