Arrangement Familie en vrienden

Reserveer direct

Arrangementen

Centraal gelegen in bijna elke grote binnenstad van Nederland en met een sfeervolle ambiance is Humphrey’s Restaurants uitermate geschikt voor groepsuitjes. Voor groepen van klein tot groot is Humphrey’s de ideale afsluiting van een dagje uit.

Een feestje te vieren

Er zijn van die gelegenheden die met vrienden of familie op een leuke manier gevierd moeten worden. Humphrey’s is de perfecte gelegenheid voor een heerlijk diner in een prachtige ambiance voor zowel kleine als grote groepen. Gezellig bij elkaar zijn met een hapje en een drankje, alle ingrediënten voor een smakelijke avond zijn bij ons aanwezig. Bekijk hier alle groepsvoorwaarden.

Uiteraard verzorgen wij graag een gezellige avond op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

All inclusive arrangement

Voor groepen van 15 personen of meer biedt Humphrey’s de mogelijkheid te kiezen voor een all inclusive arrangement. Hierbij bieden we de keuze uit een basis en een luxe variant. Wat houden deze arrangementen in?

Basis all inclusive arrangement € 43,50 per persoon

 • Een 3-gangen keuzemenu
 • Frisdranken, bier of huiswijnen
 • Koffie of thee

Luxe all inclusive arrangement € 49,50 per persoon

 • Een 3-gangen keuzemenu
 • Frisdranken, bier, speciaal bier van de tap en keuze uit alle wijnen per glas (onder de € 7,-)
 • Koffie of thee

Voorwaarden basis en luxe all inclusive arrangement

 • Groepen van minimaal 15 personen.
 • Menu met keuze uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten. Dit menu stel je zelf vooraf samen.
 • Dranken buiten bovenstaand assortiment kunnen uiteraard wel besteld worden. Dit komt bovenop de vermelde prijs.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
 • De duur van dit arrangement is 2,5 uur.*
 • Reserveren is noodzakelijk.
 • Humphrey’s houdt zich het recht voor dit arrangement vroegtijdig te beëindigen.
 • Bekijk hier alle groepsvoorwaarden.

*De duur van beide arrangementen is tegen een meerprijs te verlengen. De kosten hiervoor bedragen € 5,- per persoon per half uur. Wil je meer informatie over de arrangementen ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat! Uiteraard houden wij ons hierbij aan de Covid-19 maatregelen, zodat jij en je gezelschap zorgeloos bij ons kunnen genieten.

Bioscoop arrangement

3-gangendiner + 1 bioscoopkaartje voor maar € 37,50

Ons bioscoop arrangement is te gebruiken in combinatie met de verschillende Pathé en Kinepolis bioscopen. Veel plezier!

Voorwaarden

 • Bioscoopkaartje is in te wisselen bij alle Pathé en Kinepolis bioscopen.
 • Bioscoopkaartje is maximaal een jaar geldig.
 • Dit arrangement is niet geldig in combinatie met andere acties / kortingen.
 • Om van dit arrangement gebruik te maken dien je dit bij de reservering aan te geven. Bij het afrekenen ontvang je een voucher waarmee je bij de bioscoop de gewenste bioscoopkaarten kunt betalen.

Let op! Per 1 oktober 2021 stoppen wij met het bioscoop arrangement. Het kan zijn dat sommige restaurants momenteel al geen bioscoopkaarten meer op voorraad hebben. Mocht je voor 1 oktober nog gebruik willen maken van het bioscoop arrangement, neem dan telefonisch contact op met het betreffende restaurant voor meer informatie.

Samenwerking TB Events

Humphrey’s werkt samen met evenementenbureau TB Events, een groot landelijk opererend bureau. Zij bieden tal van activiteiten aan vanuit onze restaurants. Dit zijn onder andere stadsspellen, zoals Hunted en Escape in the City. Daarnaast zijn zij specialist in dinerspellen en quizzen zoals Gek op Holland, Moorddiners, VR Spellen en Augmented Reality Game.

Voor ieder personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest heeft TB Events wel een passende invulling, voor groepen vanaf 6 personen.

Boek jouw uitje bij TB Events in combinatie met een heerlijk 3 gangen diner bij Humphrey’s Restaurants!

Samenwerking Specialtours

Op zoek naar een hilarisch groepsuitje dat perfect aansluit op jouw bezoek aan één van de Humphrey’s restaurants? Bekijk dan eens de unieke activiteiten van evenementenbureau Specialtours en organiseer snel en gemakkelijk een leuk programma naar wens.

Ga bijvoorbeeld in teams de strijd met elkaar aan en ontdek het stadscentrum tijdens de interactieve Smartphone App-games. Of laat jouw gezelschap meeslepen door onze enthousiaste quizmaster tijdens een spannend dinerspel. Met thema’s zoals Ranking the Stars Diner, Wie is de Rat Diner, Jongens tegen de Meisjes Diner en PubQuiz Diner wordt elk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag gegarandeerd een onvergetelijke beleving! Daarnaast mag een babyshower natuurlijk niet ontbreken in het assortiment!

Klik hier voor meer informatie over de spellen van Specialtours in combinatie met een heerlijk 3-gangendiner bij Humphrey’s.

Samenwerking Uitjes en Eten

Centraal gelegen in bijna elke grote binnenstad van Nederland en met een sfeervolle ambiance is Humphrey’s Restaurants uitermate geschikt voor groepsuitjes. We zijn een unieke samenwerking gestart met Uitjes en Eten.

Escape in the City met Humphrey’s

Een combinatie van een hilarisch teamspel door de stad en een 3-gangen diner bij Humphrey’s! Allereerst gaat de groep de strijd aan met elkaar voor de Escape in the City Trofee. Teams van 5 of 6 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend en hebben exact 2 uur om los te komen van elkaar. Elke handboei is voorzien van een cijferslot. Los de raadsels, puzzels en onverwachte opdrachten in de stad op en vindt de codes voor het cijferslot. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een heerlijk 3-gangen diner bij één van de 11 Humphrey’s Restaurants.

Klik hier voor meer informatie over Escape in the City met Humphrey’s.

Escape Diner bij Humphrey’s

Geniet van een heerlijk diner en speel tussen de gangen het Escape Diner. Een perfecte combinatie van spanning en gezelligheid! Voor het diner worden enkele tafelgenoten met handboeien aan elkaar vastgeketend. Samenwerken en tactisch spelen is van belang om de uitdagende puzzels op te lossen en de cryptische aanwijzingen te gebruiken om de boeien weer los te krijgen. Tussen de gangen vinden verschillende rondes van het Escape spel plaats en na het hoofdgerecht is de trofee binnen handbereik. Welk team gaat er met de trofee vandoor?

Klik hier voor meer informatie over het Escape Diner bij Humphrey´s.

Let op! Dit arrangement kan uitsluitend via Uitjes en Eten geboekt worden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.