Humphrey’s Leeuwarden bestaat 20 jaar!

Reserveer direct!

Humphrey’s Leeuwarden bestaat 20 jaar en viert feest!

Alweer 20 jaar geleden opende de landelijke restaurantketen Humphrey’s een vestiging in een monumentaal pand aan de Nieuwestad 91 in Leeuwarden. Om dit te vieren krijg je van 2 oktober t/m 3 december bij Humphrey’s Leeuwarden een 3-gangen keuzemenu voor maar € 20,- i.p.v. € 29,50!!!

Voorwaarden:

  • Alleen geldig bij Humphrey’s Leeuwarden
  • Geldig van 2 oktober t/m 3 december 2019
  • Niet i.c.m. andere kortingen/acties en cadeaukaarten
  • Voor sommige gerechten geldt een surplus prijs

Monumentaal pand
Het monumentale pand is opgedeeld in verschillende sfeervolle zalen: de winkel, de opkamer, de ridderzaal, de bibliotheek en de bovenzaal, waardoor de vestiging de mogelijkheid heeft om kleine tot zeer grote gezelschappen apart te laten zitten. Met meer dan 300 zitplaatsen is er genoeg plek voor iedereen.

Humphrey’s de plek voor groepsuitjes
De locatie in Leeuwarden is uitermate geschikt voor groepsuitjes; of je nu iets te vieren hebt met vrienden, familie of op zoek bent naar een sfeervolle plek voor een bedrijfsuitje. Gezellig bij elkaar zijn met een hapje en een drankje; alle ingrediënten voor een smakelijke avond zijn bij Humphrey’s Leeuwarden aanwezig.

De menukaart
Door het 3-gangenmenu met keuze uit seizoensgebonden vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten is er voor ieder wat wils! Laat je verrassen door al het lekkers dat Humphrey’s op de kaart heeft staan; van een crèmesoep van wilde paddenstoelen tot een krokant gefrituurde zalmrol met edamame, wakamesalade en yuzudressing en van een malse citroen-kiprollade tot een oosterse viscurry. Uiteraard serveert Humphrey’s ook een speciaal kindermenu voor de allerkleinsten!

Bekijk de menukaart

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze  acties en arrangementen.