Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Scheveningen

Aan de boulevard van Scheveningen bevindt zich Humphrey’s Scheveningen. Het pand, dat tussen het Kurhaus en Sea Life is gelegen, waarbij Humphrey’s op de eerste etage boven Legoland is gevestigd, is volledig opgetrokken uit glas, zodat gasten zowel binnen als buiten kunnen genieten van een uniek zeezicht.

Het restaurant biedt plaats aan ca. 200 gasten binnen en aan nog eens 275 gasten op het terras. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol art deco-achtig interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries, comfortabele stoelen en banken, een grote gezellige bar, warme verlichting en veel groen. Deze sfeer wordt ook door getrokken op het terras, wat zorgt voor een bijzonder ‘parkgevoel’ aan zee.

Voorafgaand aan de musical Anastasia gezellig uit eten? Reserveer een tafel bij Humphrey’s Scheveningen en wees verzekerd op tijd bij de voorstelling te zijn!

Adresgegevens
Strandweg 13L
2586 JK Den Haag
070-2083014

Bekijk onze menukaart
Bekijk onze lunchkaart

Openingstijden
ma – zo 8.00 – 00.00

De keuken is op maandag t/m donderdag tot 22.00 geopend. Op vrijdag & zaterdag tot 22.30 uur en op zondag tot 21.30 uur.

Parkeergelegenheid
Diverse parkeergelegenheden
in de omgeving.

Bekijk parkeergelegenheden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.