Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Onze aubergines komen van om de hoek

Lees hier het artikel uit de Kampioen van de ANWB over onze Chef-kok Laurence Veulings (37)

De restaurants van Humphrey’s hebben een simpele en lekkere formule: drie gangen naar keuze voor een scherpe prijs. Chef-kok Laurence Veulings (37) staat aan de basis van het menu. ‘Ik ben kok in hart en nieren, maar vind het ook leuk om mee te denken over inkoop en productontwikkeling. Als hoofd van de centrale keuken (red. Humphrey’s Next Kitchen) in het Gelderse Bemmel, heeft mijn werk invloed op alle vestigingen in het land. Dat is natuurlijk wel heel leuk.

Vanuit Humphrey’s Next Kitchen bedenken we de menu’s voor alle 16 restaurants en werken we aan het verbeteren van de kwaliteit en de versheid van het eten. Ook bereiden we een groot deel van de gerechten voor. We maken bijvoorbeeld soepen, sauzen en zoetigheden voor de patisserie. We gebruiken zoveel mogelijk ingrediënten uit de regio Bemmel. Zo werken we samen met de gemeente Lingewaard voor groenten en fruit uit lokale kassen. Onze aubergine leverancier zit maar een paar kilometer verderop.

Elke twee maanden hebben we een andere menukaart en we proberen veel nieuwe dingen. Zo hebben we altijd vegetarische en veganistische gerechten en steeds meer biologische. Zo is ons kaasplankje helemaal biologisch. Natuurlijk zijn er een paar blijvende klassiekers: de krokante zalm, carpaccio, mixed grill en de tiramisu. Daar komen mensen voor terug!’

Wist je al dat wij in de top drie van de meest vegan-friendly restaurantketens in Nederland staan? Hier zijn wij ontzettend trots op! Benieuwd naar het hele artikel hierover? Lees deze hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.