Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Den Haag

Humphrey’s is niet meer gevestigd in het centrum van Den Haag, wel aan de Strandweg in Scheveningen! Op korte afstand van Den Haag, aan de boulevard van Scheveningen vind je ons restaurant met prachtig terras. In de zomer kun je hier heerlijk genieten van een ontbijt, lunch, borrel of diner met een uniek zeezicht. Bekijk hier meer informatie over Humphrey’s Scheveningen.

Adresgegevens
Humphrey’s Scheveningen
Strandweg 13L
2586 JK Den Haag
070-2083014

Bekijk onze menukaart
Bekijk onze lunchkaart
Bekijk onze arrangementen

Openingstijden
ma – zo 8.00 – 00.00

De keuken is op maandag t/m donderdag tot 22.00 geopend. Op vrijdag & zaterdag tot 22.30 uur en op zondag tot 21.30 uur.

Parkeergelegenheid
Diverse parkeergelegenheden
in de omgeving.

Bekijk parkeergelegenheden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Restaurant Den Haag

Sfeervol uit eten doe je bij Humphrey’s! Ga je binnenkort een dagje uit naar Den Haag? In het centrum van de hofstad is genoeg te doen. Bezoek bezienswaardigheden zoals Paleis Noordeinde, het Binnenhof, Mauritshuis of Escher in Het Paleis. Shoppen kan in de beroemde Hoogstraat, het Noordeinde of één van de warenhuizen in de Grote Marktstraat. Sluit je dagje Den Haag af met een heerlijk diner bij Humphrey’s! Humphrey’s Scheveningen is met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Den Haag.

3 gangen menu in Humphrey’s Den Haag

Het Humphrey’s concept is al jaren een succesformule; een 3 gangen menu voor een vaste prijs. Kwalitatief goed en betaalbaar eten dus in dit restaurant! Om de twee maanden wisselt het menu waardoor er altijd verrassende en seizoensgebonden gerechten op de kaart staan. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met alle wensen. Er is altijd keuze uit vlees of vis maar ook zijn er vegetarische en veganistische gerechten op de kaart te vinden.

Groepen in Den Haag

Ook met een groep ben je van harte welkom in Humphrey’s Den Haag! Dit restaurant is uitermate geschikt om met meerdere personen te komen eten. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of dineren met een privé gezelschap; alles kan in dit restaurant.

Reserveren bij Humphrey’s Den Haag

Zien wij je snel in dit restaurant in het centrum van Den Haag? Reserveer nu je tafel bij Humphrey’s Den Haag via de ‘reserveer direct’ button of neem telefonisch contact met ons op. We kijken er naar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen in Humphrey’s Den Haag!