Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Den Haag

In de schaduw van Paleis Noordeinde ligt aan de Molenstraat 8-10 de hofstadvestiging van Humphrey’s Restaurants. Een mix van modern met antiek en de prachtige kroonluchters geven het geheel een “koninklijk” tintje.

Deze voormalige Chocoladefabriek van bakkerij ‘krul’ is nu eetgelegenheid in het hofkwartier van Den Haag en is uitermate geschikt voor een romantisch diner voor 2, maar ook voor een groter gezelschap. Achter de mooie gevel schuilt een knus restaurant aan de voorzijde. In de oude fabriekshal achter is genoeg ruimte voor grote gezelschappen zoals verjaardagen, bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. Humphrey’s Den Haag serveert vanaf heden op zaterdag en zondag ook lunch.

”De Molenstraat is samen met de Juffrouw Idastraat en de Oude Molstraat één van de oudste straten van Den Haag. Dat de straten vroeger duinpaden waren, is nog steeds te zien aan hun kronkelende vorm.”

Adresgegevens
Molenstraat 8-10
2513 BK Den Haag
070-3648118

Bekijk onze menukaart
Bekijk onze lunchkaart

Openingstijden
ma – do 17.00 – 22.00
vr 17.00 – 22.30
za 12.00 – 22.30
zo 12.00 – 21.30

Parkeergelegenheid
Parkeergarage Torenstraat
Torenstraat 2
2513 BS Den Haag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Restaurant Den Haag

Sfeervol uit eten doe je bij Humphrey’s! In het centrum van de hofstad, midden in het gezellige Hofkwartier, in de Molenstraat bevindt zich dit sfeervolle restaurant. Alle belangrijke Haagse bezienswaardigheden zijn op loopafstand; winkelstraat Noordeinde met Paleis Noordeinde zijn om de hoek en ook het Binnenhof is vlakbij. Humphrey’s Den Haag is gevestigd in de voormalige chocoladefabriek van de bekende banketbakkerij Krul. Het historische pand is ingericht met een mix van modern en antiek en kroonluchters die het restaurant een koninklijk tintje geven. Zien we je snel in dit restaurant in één van de oudste straatjes van Den Haag?

3 gangen menu in Humphrey’s Den Haag

Het Humphrey’s concept is al jaren een succesformule; een 3 gangen menu voor een vaste prijs. Kwalitatief goed en betaalbaar eten dus in dit restaurant! Om de twee maanden wisselt het menu waardoor er altijd verrassende en seizoensgebonden gerechten op de kaart staan. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met alle wensen. Er is altijd keuze uit vlees of vis maar ook zijn er vegetarische en veganistische gerechten op de kaart te vinden.

Groepen in Den Haag

Ook met een groep ben je van harte welkom in Humphrey’s Den Haag! Dit restaurant is uitermate geschikt om met meerdere personen te komen eten. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of dineren met een privé gezelschap; alles kan in dit restaurant.

Reserveren bij Humphrey’s Den Haag

Zien wij je snel in dit restaurant in het centrum van Den Haag? Reserveer nu je tafel bij Humphrey’s Den Haag via de ‘reserveer direct’ button of neem telefonisch contact met ons op. We kijken er naar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen in Humphrey’s Den Haag!