Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Uden

In een oude, karakteristieke boerderij met rieten dak en originele steunbalken, bevindt zich Humphreys Uden. Dit restaurant is verscholen tussen de bomen en heeft een ruim en zonnig terras waar zomers de hele avond genoten kan worden.

Of men nu op de sfeervolle, voormalige hooizolder van de boerderij zit of beneden aan een van de gezellige houten tafels, wij verwennen de gasten graag met Brabantse gezelligheid, een goed glas wijn en lekker eten dat met zorg is klaar gemaakt.

Humphrey’s Uden is een officiële trouwlocatie! Onze trouwlocatie is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en biedt de faciliteiten om alles op één locatie te organiseren. Uw huwelijksceremonie, receptie, diner en het feest.

Daarnaast biedt Humphrey’s Uden ook de mogelijkheid voor andere feesten of partijen zoals een verjaardagsfeest, babyborrel, bedrijfsfeest, walking dinner, brunch of lunch. Vraag naar de mogelijkheden via uden@humphreys.nl of bel 0413-260101 en vraag naar Theo van Lith.

Adresgegevens
Boekelsedijk 17
5404 NK Uden
0413-260101

Bekijk onze menukaart
Bruiloft arrangementen

Openingstijden
di – do 17.00 – 22.00
vr & za 17.00 – 22.30
zo 16.30 – 21.30
Op maandagen gesloten.

Parkeergelegenheid
Humphrey’s Uden bevindt zich buiten het centrum in het groen, tegenover de hockeyvelden. Parkeren is gratis.

Let op: Voor navigatie: Hockeyweg nr.1 (aan het einde van die weg rechtsaf).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Restaurant Uden

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant in Uden? Kijk dan niet verder! Bij Humphrey’s Uden kun je namelijk uit eten in een oude karakteristieke boerderij met rieten dak en originele steunbalken in een bosrijke omgeving. Of je nu op de sfeervolle, voormalige hooizolder van de boerderij zit of beneden aan een van de gezellige houten tafels, wij verwennen de gasten graag met Brabantse gezelligheid, een goed glas wijn en lekker eten dat met zorg is klaar gemaakt. Meer heb je niet nodig toch?

3 gangen menu in Uden

Bij ons restaurant in Uden, en al onze andere locaties, kun je terecht voor een 3 gangen menu voor een vaste prijs van € 29,95. Je hebt hierbij de keuze uit diverse heerlijke vlees, vis-,vegetarische en veganistische gerechten. Het heerlijke ambachtelijke brood met aioli vooraf en de frites en salades bij de hoofdgerechten zitten bij de prijs inbegrepen. Geniet bij je 3 gangen menu van een van onze wereldse wijnen, van een verfrissend (seizoens)biertje of van een heerlijke cocktail. Er is voldoende keuze!

Trouwen in Uden

Wist je dat Humphrey’s Uden ook een officiële trouwlocatie is? Onze unieke trouwlocatie, waar de begrippen ruimte, rust en liefde terug te vinden zijn, is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en biedt de faciliteiten om alles op één locatie te organiseren: de huwelijksceremonie, receptie, diner en het feest. Wij streven ernaar om jullie wensen in vervulling te laten gaan in en om onze prachtige boerderij in Uden. Wij zorgen ervoor dat de diverse onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd en de dag soepel en zorgeloos verloopt. Benieuwd naar onze bruiloft arrangementen? Klik dan op de button “Bruiloft arrangementen”. Het restaurant in Uden biedt daarnaast ook de mogelijkheid voor andere feesten of partijen zoals een verjaardagsfeest, babyborrel, bedrijfsfeest, walking dinner, brunch of lunch. Vraag naar de mogelijkheden via uden@humprheys.nl of bel 0413-260101.

Omgeving Uden

Humphrey’s Uden bevindt zich buiten het centrum in een groene omgeving, tegenover de hockeyvelden. Er is een ruime parkeerplaats waarbij het parkeren gratis is. De omgeving is prachtig en biedt de gelegenheid om eerst een heerlijke wandeling te maken en van de natuur te genieten. Na deze wandeling kun je plaats nemen in ons restaurant voor een heerlijk 3 gangen menu. Bij mooi weer kun je ook terecht op ons grote en zonnige terras waar genoten kan worden van de zon en de prachtige bomen waartussen het restaurant is verscholen.

Reserveren bij Humphrey’s Uden

Wil jij graag genieten van een heerlijk 3 gangen menu in onze karakteristieke boerderij? Reserveer dan voor de zekerheid een tafeltje. Reserveren kan via de reserveer button of door te bellen naar 0413-260101. Hopelijk zien we jou en je gezelschap snel voor een sfeervolle avond!