Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Amersfoort

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule.

  • Afhalen bij Humphrey’s Amersfoort – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Amersfoort – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Amersfoort

Omdat alle restaurants in Nederland helaas gesloten zijn, is het niet meer mogelijk om uit eten te gaan. Gelukkig heeft Humphrey’s Amersfoort hier een oplossing voor, zodat jij lekker thuis kunt genieten van diverse gerechten van Humphrey’s! Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden in Amersfoort.

Humphrey’s Ready to Eat

Een keuze uit onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, krokante zalm, mixed grill of tiramisu, maar je kunt ook kiezen uit heerlijke nieuwe gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings of de rundersukade met rodewijnsaus. Voor de vegetariërs hebben we een heerlijke vegetarische moussaka met gegrilde aubergine, aardappel, een tomatensaus met kruidig vegetarisch gehakt en bechamelsaus. Voor de kaasliefhebbers hebben we als nagerecht een lekker kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve met kletzenbrood en vijgenconfituur.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Lekker makkelijk rechtstreeks uit de Humphrey’s keuken, warm bij jou op tafel. Er is keuze uit vlees en vis, maar er is ook aan de vegetariër gedacht. Zo is er voor ieder wat wils. Liever alleen een voor-, en/of hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk.

Afhalen en bezorgen in Amersfoort

Heb je na een lange werkdag geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van heerlijke Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijik en snel via onze Take Away bestelmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Amersfoort. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk!