Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Amersfoort

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Amersfoort – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Amersfoort

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden.

Humphrey’s Ready to Eat

Een keuze uit onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, krokante zalm, mixed grill of tiramisu, maar je kunt ook kiezen uit heerlijke nieuwe gerechten zoals de vitello tonnato van zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, trostomaatjes en rucola of de gebakken zeebaars met aardappelmousseline, groene asperges, ingelegde sjalotjes en beurre rouge. Voor de vegetariërs hebben we een heerlijke Japanse pancake omelet met oosterse groenten en cashewnoten. Voor de kaasliefhebbers hebben we als nagerecht een lekker kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve met kletzenbrood en vijgenconfituur.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Lekker makkelijk rechtstreeks uit de Humphrey’s keuken, warm bij jou op tafel. Er is keuze uit vlees en vis, maar er is ook aan de vegetariër gedacht. Zo is er voor ieder wat wils. Liever alleen een voor-, en/of hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk.

Afhalen en bezorgen in Amersfoort

Heb je na een lange werkdag geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van heerlijke Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijik en snel via onze Take Away bestelmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Amersfoort. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.