Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Amersfoort

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo en hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Amersfoort – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Amersfoort – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Amersfoort

Omdat alle restaurants in Nederland helaas gesloten zijn, is het niet meer mogelijk om uit eten te gaan. Gelukkig heeft Humphrey’s Amersfoort hier een oplossing voor! Wij hebben twee mogelijkheden bedacht, zodat jij lekker thuis kunt genieten van diverse gerechten van Humphrey’s. Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden in Amersfoort.

Humphrey’s at Home

Humphrey’s heeft niet stil gezeten de afgelopen maanden. In onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen hebben we Humphrey’s at Home gerechten ontwikkeld. Deze gerechten zijn van restaurant kwaliteit, worden vers en met veel zorg bereid en zijn thuis op te warmen wanneer het jou schikt. Ontdek de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke dumplings met kip, kokos, miso en knapperige groentes of scampi’s Mediterrane stijl met olijfolie, groentes en rode peper. Ben je vegetariër? Dan is de mild spicy Ramensoep met dashi en groentes echt iets voor jou!

Humphrey’s Ready to Eat

Een keuze uit onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, krokante zalm, mixed grill of tiramisu, maar je kunt ook kiezen uit heerlijke nieuwe gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings of de rundersukade met rodewijnsaus. Voor de vegetariërs hebben we een heerlijke vegetarische lasagne met spinazie, rode paprikasaus en Provençaalse kruiden. Voor de kaasliefhebbers hebben we als nagerecht een lekker kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve met kletzenbrood en vijgenconfituur.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Lekker makkelijk rechtstreeks uit de Humphrey’s keuken, warm bij jou op tafel. Er is keuze uit vlees en vis, maar er is ook aan de vegetariër gedacht. Zo is er voor ieder wat wils. Liever alleen een voor-, en/of hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk.

Afhalen en bezorgen in Amersfoort

Heb je na een lange werkdag geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van heerlijke Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijik en snel via onze Take Away bestelmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Amersfoort. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo en hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur.