Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Amsterdam

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo en hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Amsterdam – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Amsterdam

Sinds kort zijn helaas alle restaurants in Nederland gesloten en is het niet meer mogelijk om gezellig uit eten te gaan. Gelukkig is er bij Humphrey’s Amsterdam een afhaal- en bezorgservice, zodat je thuis lekker kunt genieten van onze Humphrey’s gerechten. Wij hebben twee mogelijkheden bedacht om het voor iedereen makkelijk te maken. Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden in Amsterdam.

Humphrey’s at Home

In onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen hebben we heerlijke restaurantwaardige Humphrey’s at Home gerechten ontwikkeld. Deze gerechten worden vers en met veel zorg bereid. De gerechten zijn van restaurant kwaliteit en zijn thuis op te warmen wanneer het jou schikt. Ontdek de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Laat je verassen door bijv. de rendang van hert in een portobello met bulgur en knapperige groentes of lekkere Surinaamse roti van kip met zoete aardappel, kousenband en marsala. Ben je vegetariër? Dan is de mild spicy Ramensoep met dashi en groentes echt iets voor jou!

Humphrey’s Ready to Eat

Stel je eigen menu samen uit onze heerlijke seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. Deze worden ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, krokante zalm, mixed grill of tiramisu, maar je kunt ook kiezen voor heerlijke nieuwe gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings of de rundersukade met rodewijnsaus. Er wordt uiteraard ook aan de vegetariër gedacht! We hebben namelijk een smaakvolle vegetarische lasagne met spinazie, rode paprikasaus en Provençaalse kruiden, mmm. Ook bij de nagerechten is er weer genoeg keuze. De echte chocoladeliefhebbers kunnen het diner thuis afsluiten met bijvoorbeeld een smeuïge chocolade fondant.

Afhalen en bezorgen in Amsterdam

Heb je een drukke dag gehad en geen zin om zelf te koken? En wil jij thuis ook genieten van een heerlijke Humphrey’s maaltijd? Bestel dan snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 in ons restaurant in Amsterdam. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo en hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur.