Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Amsterdam

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo en hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Amsterdam – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Amsterdam

Sinds kort zijn helaas alle restaurants in Nederland gesloten en is het niet meer mogelijk om gezellig uit eten te gaan. Gelukkig is er bij Humphrey’s Amsterdam een afhaal- en bezorgservice, zodat je thuis lekker kunt genieten van onze Humphrey’s gerechten. Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden in Amsterdam.

Humphrey’s Ready to Eat

Stel je eigen menu samen uit onze heerlijke seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. Deze worden ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, krokante zalm, mixed grill of tiramisu, maar je kunt ook kiezen voor heerlijke nieuwe gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings of de rundersukade met rodewijnsaus. Er wordt uiteraard ook aan de vegetariër gedacht! We hebben namelijk een smaakvolle vegetarische moussaka met gegrilde aubergine, aardappel, een tomatensaus met kruidig vegetarisch gehakt en bechamelsaus, mmm. Ook bij de nagerechten is er weer genoeg keuze. De echte chocoladeliefhebbers kunnen het diner thuis afsluiten met bijvoorbeeld een smeuïge chocolade fondant.

Afhalen en bezorgen in Amsterdam

Heb je een drukke dag gehad en geen zin om zelf te koken? En wil jij thuis ook genieten van een heerlijke Humphrey’s maaltijd? Bestel dan snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 in ons restaurant in Amsterdam. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo en hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur.