Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Breda

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Wij bezorgen op vrijdag t/m maandag van 16.00 tot 21.00 uur. Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Breda – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Breda – van vrijdag t/m maandag van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Breda

Zoals iedereen al weet, zijn alle restaurants in Nederland gesloten en is het dus niet meer mogelijk om gezellig een hapje te gaan eten. Bij Humphrey’s Breda is er daarom een afhaal- en bezorgservice opgezet, zodat je thuis smaakvol kunt genieten van onze Humphrey’s gerechten. Het team van Humphrey’s heeft hiervoor twee mogelijkheden bedacht. Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuis bezorgd worden in Breda.

Humphrey’s at Home

Het team van Humphrey’s heeft niet stil gezeten tijdens de lockdown. In onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen hebben we in de tussentijd heerlijke ‘restaurant’ waardige Humphrey’s at Home gerechten ontwikkeld. Deze gerechten worden vers en met veel zorg bereid en zijn thuis op te warmen wanneer het jou schikt. Ontdek de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Laat je verrassen door de smaakvolle gerechten, zoals de Rendang van hert in een portobello met bulgur en knapperige groentes of lekkere Surinaamse roti van kip met zoete aardappel, kousenband en marsala. Voor de vegetariërs en veganisten hebben we o.a. een lekkere mild spicy paprikasoep met ratatouille en paddenstoelen.

Humphrey’s Ready to Eat

Bij Humphrey’s Breda kun je ook kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Deze gerechten worden ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze klassiekers, zoals de carpaccio, mixed grill en tiramisu. Maar uiteraard staan er ook nieuwe seizoensgebonden gerechten op het menu! Ga bijvoorbeeld voor de gadogado salade met gefrituurde dumplings, de zalmmoot uit eigen rookoven met risotto of de vegetarische lasagne. Ook bij de nagerechten is er voldoende keuze. De chocoladeliefhebbers kunnen bijvoorbeeld genieten van een lekkere smeuïge chocolade fondant. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan is er ook nog een lekker kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve.

Afhalen en bezorgen in Breda

Dus… heb je geen zin om te koken of heb je een drukke dag achter de rug? Bestel dan snel en gemakkelijk de lekkerste Humphrey’s gerechten via bovenstaande bestelmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 in ons restaurant in Breda. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Wij bezorgen op vrijdag t/m maandag van 16.00 tot 21.00 uur. Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur.