Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Breda

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule.

  • Afhalen bij Humphrey’s Breda – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Breda – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Breda

Zoals iedereen al weet, zijn alle restaurants in Nederland gesloten en is het dus niet meer mogelijk om gezellig een hapje te gaan eten. Bij Humphrey’s Breda is er daarom een afhaal- en bezorgservice opgezet, zodat je thuis smaakvol kunt genieten van onze Humphrey’s gerechten. Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuis bezorgd worden in Breda.

Humphrey’s Ready to Eat

Bij Humphrey’s Breda kun je kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Deze gerechten worden ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze klassiekers, zoals de carpaccio, mixed grill en tiramisu. Maar uiteraard staan er ook nieuwe seizoensgebonden gerechten op het menu! Ga bijvoorbeeld voor de gadogado salade met gefrituurde dumplings, de zalmmoot uit eigen rookoven met risotto of de vegetarische moussaka. Ook bij de nagerechten is er voldoende keuze. De chocoladeliefhebbers kunnen bijvoorbeeld genieten van een lekkere smeuïge chocolade fondant. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan is er ook nog een lekker kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Er is keuze uit vlees en vis, maar er is ook aan de vegetariër gedacht. Zo is er voor ieder wat wils. Liever alleen een voor-, en/of hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk.

Afhalen en bezorgen in Breda

Dus… heb je geen zin om te koken of heb je een drukke dag achter de rug? Bestel dan snel en gemakkelijk de lekkerste Humphrey’s gerechten via bovenstaande bestelmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 in ons restaurant in Breda en op zaterdagen tot 21:30 uur. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk!