Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Enschede

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Enschede – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Enschede – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Enschede

Zoals iedereen weet, is alle horeca in het hele land helaas gesloten en is het niet mogelijk om uit eten te gaan. Bij Humphrey’s Enschede is er daarom een afhaal- en bezorgservice, zodat je thuis kunt genieten van onze Humphrey’s gerechten. Het team van Humphrey’s heeft hiervoor twee mogelijkheden bedacht. Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuis bezorgd worden in Enschede.

Humphrey’s at Home

Tijdens de lockdown hebben wij in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen heerlijke restaurantwaardige Humphrey’s at Home gerechten ontwikkeld. Deze smaakvolle gerechten worden vers en met veel zorg bereid en zijn thuis op te warmen wanneer het jou schikt. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner. Ontdek de smaakvolle en wereldse gerechten zoals de Surinaamse roti met kip, zoete aardappel, kousenband en marsala of onze heerlijke scampi’s Mediterrane stijl met olijfolie, groentes en rode peper. Tip: bak bij de scampi’s een lekker stokbrood af om te dippen! Voor de vegetariërs en veganisten onder ons, hebben we een lekkere mild spicy paprikasoep met ratatouille en paddenstoelen.

Humphrey’s Ready to Eat

Bij Humphrey’s Enschede Take Away kun je ook je eigen menu samenstellen uit de smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. De gerechten worden ter plekke bereid in ons restaurant en straks warm bij jou op tafel. Liever alleen een voor- of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu.

Gerechten combineren

De Humphrey’s at Home en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten kun je ook met elkaar combineren. Verwarm je Humphrey’s at Home hoofdgerecht op terwijl je het Ready to Eat voorgerecht eet. Zo kun je lekker rustig tafelen, zonder dat je eten koud wordt. Sluit je diner vervolgens af met een heerlijk nagerecht. Probeer bijvoorbeeld eens onze crumble met appeltjes van Landwinkel De Woerdt of onze huisgemaakte tiramisu met amaretto-karamelsaus.

Afhalen en bezorgen in Enschede

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van een lekkere Humphrey’s maaltijd? Bestel dan gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur bij ons restaurant in Enschede. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.