Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Enschede

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Enschede – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Enschede

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden.

Humphrey’s Ready to Eat

Bij Humphrey’s Enschede kun je ook kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Deze gerechten worden ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze klassiekers, zoals de carpaccio, mixed grill en tiramisu. Maar uiteraard staan er ook nieuwe seizoensgebonden gerechten op het menu! Ga bijvoorbeeld voor de truffelrisotto kroketjes met geroosterde wortelsalade, rucola en amandel, de gebakken zeebaars met aardappelmousseline, groene asperges, ingelegde sjalotjes en beurre rouge of de Hollandse kalfsentrecote met paddenstoelen, knolselderij-misopuree, geglaceerde waspeen en zwarte knoflookjus. Ook bij de nagerechten is er voldoende keuze. De chocoladeliefhebbers kunnen bijvoorbeeld genieten van een lekkere smeuïge chocolade fondant. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan is er ook nog een lekker kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Lekker makkelijk rechtstreeks uit de Humphrey’s keuken, warm bij jou op tafel. Er is keuze uit vlees en vis, maar er is ook aan de vegetariër gedacht. Zo is er voor ieder wat wils. Liever alleen een voor-, en/of hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu.

Afhalen en bezorgen in Enschede

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van een lekkere Humphrey’s maaltijd? Bestel dan gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur bij ons restaurant in Enschede en op zaterdagen zelfs tot 21:30 uur. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.