Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Groningen

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Fooddrop of hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Groningen – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Fooddrop – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Groningen

Helaas is er vanwege het Covid-19 virus besloten om alle restaurants in Nederland tijdelijk te sluiten. Gezellig dineren in een restaurant kan dus voorlopig even niet. Maar, niet getreurd; ook bij Humphrey’s Groningen is er nu een afhaal- en bezorgservice, zodat jij lekker thuis kunt genieten van een heerlijke Humphrey’s maaltijd! Wij hebben hiervoor twee mogelijkheden bedacht: de Humphrey’s at Home en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten.

Humphrey’s at Home

De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. De gerechten zijn ‘restaurant’ waardig en thuis op te warmen wanneer het jou schikt. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet al binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Denk bijvoorbeeld aan de dumplings met kip, kokos, miso en groentes of scampi Mediterrane stijl met olijfolie, groentes en rode peper. Ben je vegetariër of veganist? Dan is de paprikasoep met ratatouille en paddenstoelen echt iets voor jou!

Humphrey’s Ready to Eat

Lekker thuis genieten van een van onze smaakvolle seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze hardlopers zoals de carpaccio, mixed grill of tiramisu, maar je kunt ook kiezen voor nieuwe gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings, de rundersukade met rodewijnsaus of de vegetarische lasagne met spinazie, rode paprikasaus en Provençaalse kruiden.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Er is zowel aan de vlees- en visliefhebbers gedacht als aan de vegetariërs. Zo is er voor ieder wat wils. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een voor- of hoofdgerecht te bestellen!

Afhalen en bezorgen in Groningen

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk en snel via onze Take Away bestelmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 uur tot 21.00 uur bij ons restaurant in Groningen. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Fooddrop of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 uur tot 21.00 uur.