Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Groningen

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Groningen – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Groningen

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden.

Humphrey’s Ready to Eat

Lekker thuis genieten van een van onze smaakvolle seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze hardlopers zoals de carpaccio, mixed grill of tiramisu, maar je kunt ook kiezen voor nieuwe gerechten zoals de Surinaamse pindasoep met kokosmelk, paprika, taugé en cassave kroepoek, de gebakken zeebaars met aardappelmousseline, groene asperges, ingelegde sjalotjes en beurre rouge of de Hollandse kalfsentrecote met paddenstoelen, knolselderij-misopuree, geglaceerde waspeen en zwarte knoflookjus.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Er is zowel aan de vlees- en visliefhebbers gedacht als aan de vegetariërs. Zo is er voor ieder wat wils. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een voor- of hoofdgerecht te bestellen!

Afhalen en bezorgen in Groningen

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk en snel via onze Take Away bestelmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 uur tot 21.00 uur bij ons restaurant in Groningen. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 uur tot 21.00 uur.