Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Nijmegen

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Mr. Butler, hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Nijmegen – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Nijmegen – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Mr. Butler – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Nijmegen

In verband met de coronacrisis is besloten om alle horeca in Nijmegen en de rest van Nederland te sluiten. Hierdoor kunnen we helaas niet meer uit eten. Maar, goed nieuws; wij hebben daar een oplossing voor! Het team van Humphrey’s heeft niet stil gezeten en heeft hiervoor twee mogelijkheden bedacht, zodat jij lekker thuis kunt genieten van diverse gerechten van Humphrey’s.

Humphrey’s at Home

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Denk bijvoorbeeld aan rendang met hertenvlees, portobello, bulgur en groentes of de scampi’s in Mediterrane stijl. Bak hier een lekker stokbroodje bij af om mee te dippen. Ben je vegetarisch of veganistisch? Dan is de paprikasoep met ratatouille en paddenstoelen echt iets voor jou! Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden in Nijmegen.

Humphrey’s Ready to Eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Stel je eigen menu samen. Liever alleen een voor-, of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu. Alle gerechten kunnen afgehaald worden in ons restaurant in Nijmegen. Bezorgen is ook mogelijk.

Afhalen en bezorgen in Nijmegen

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur bij ons restaurant in Nijmegen. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Mr. Butler, hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging voor Thuisbezorgd.nl.