Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Nijmegen

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Nijmegen – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Nijmegen

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden.

Humphrey’s Ready to Eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze klassiekers, zoals de carpaccio, mixed grill en tiramisu. Maar uiteraard staan er ook nieuwe seizoensgebonden gerechten op het menu! Ga bijvoorbeeld voor de vitello tonnato van zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, trostomaatjes en rucola, de gebakken zeebaars met aardappelmousseline, groene asperges, ingelegde sjalotjes en beurre rouge of de Japanse pancake omelet met oosterse groenten en cashewnoten (vegetarisch). Ook bij de nagerechten is er voldoende keuze. De chocoladeliefhebbers kunnen bijvoorbeeld genieten van een lekkere smeuïge chocolade fondant. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan is er ook nog een lekker kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Er is keuze uit vlees en vis, maar er is ook aan de vegetariër gedacht. Zo is er voor ieder wat wils. Liever alleen een voor- en/of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu.

Afhalen en bezorgen in Nijmegen

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur bij ons restaurant in Nijmegen en op zaterdagen tot 21:30 uur. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.