Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden.

Humphrey’s Ready to Eat

Probeer nu thuis onze smaakvolle seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. Deze zijn ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou aan tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, mixed grill of tiramisu. Of ga jij voor nieuwe smaken zoals de vitello tonnato van zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, trostomaatjes en rucola of de gebakken zeebaars met aardappelmousseline, groene asperges, ingelegde sjalotjes en beurre rouge? Voor de vegetariërs hebben we nog een heerlijke Japanse pancake omelet met oosterse groenten en cashewnoten.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam

Heb jij geen zin om zelf te koken, maar wil je toch genieten van een lekkere maaltijd? Bestel dan via onze Humphrey’s Take Away module. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte en op zaterdagen tot 21:30 uur. Liever de gerechten thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.