Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte

De overheid heeft een definitief besluit genomen… Helaas zijn onze Humphrey’s restaurants nog iets langer dicht. Nog even volhouden! Totdat we weer open mogen, kun je gebruik maken van onze afhaal- en bezorgservice, zodat jij thuis lekker kunt genieten van onze heerlijke Humphrey’s gerechten. Wij hebben hier twee mogelijkheden voor bedacht: de Humphrey’s at Home gerechten en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten.

Humphrey’s at Home

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Denk bijvoorbeeld aan rendang met hertenvlees, portobello, bulgur en groentes of de scampi’s Mediterrane stijl. Bak hier een lekker stokbroodje bij af om mee te dippen! Eet je vegetarisch of veganistisch? Dan is de paprikasoep met ratatouille en paddenstoelen echt iets voor jou!

Humphrey’s Ready to Eat

Probeer nu thuis onze smaakvolle seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. Deze zijn ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou aan tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, mixed grill of tiramisu. Of ga jij voor nieuwe smaken zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings of de zalmmoot uit eigen rookoven op risotto met knolselderij, venkel en tuinerwtjes? Voor de vegetariërs hebben we nog een heerlijke vegetarische lasagne met spinazie, rode paprikasaus en Provençaalse kruiden.

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Er is zowel aan de vlees- en visliefhebbers gedacht als aan de vegetariërs, zodat er voor iedereen wat wils is. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een voor- en/of hoofdgerecht of een hoofd- en/of nagerecht te bestellen.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam

Heb jij geen zin om zelf te koken, maar wil je toch genieten van een lekkere maaltijd? Bestel dan via onze Humphrey’s Take Away module. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte. Liever de gerechten thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur.