Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule.

  • Afhalen bij Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Onlangs werd bekend dat alle horeca weer dicht moet. Helaas betekent dit dat we de komende weken de deur niet uit kunnen om uit eten te gaan. Maar niet getreurd; wij komen nu naar jou! Bij Humphrey’s hebben we een afhaal- en bezorgservice opgezet, zodat jij lekker thuis kunt genieten van diverse gerechten van Humphrey’s.

Humphrey’s Ready to Eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Stel je eigen 3 gangen menu samen. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, mixed grill of tiramisu. Of ga jij voor nieuwe smaken zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings of de zalmmoot uit eigen rookoven op risotto met knolselderij, venkel en tuinerwtjes? Voor de vegetariërs hebben we nog een heerlijke vegetarische moussaka met gegrilde aubergine, aardappel, een tomatensaus met kruidig vegetarisch gehakt en bechamelsaus. Sluit vervolgens je diner af met een smeuïge chocoladefondant of een lekkere crumble met appeltjes van Landwinkel de Woerdt. Liever alleen een voor-, of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam

Voor wie dus geen zin heeft om te koken en toch lekker wil eten; bestel snel de lekkerste Humphrey’s gerechten en geniet thuis in je eigen huiskamer van een smakelijk diner. Via bovenstaande afhaalmodule kun je gemakkelijk en snel bestellen. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Rotterdam en op zaterdagen tot 21:30 uur. Heb je de gerechten liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen.