Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden.

Humphrey’s Ready to Eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Stel je eigen 3 gangen menu samen. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, mixed grill of tiramisu. Of ga jij voor nieuwe smaken zoals de Surinaamse pindasoep met kokosmelk, paprika, taugé en cassave kroepoek of de Hollandse kalfsentrecote met paddenstoelen, knolselderij-misopuree, geglaceerde waspeen en zwarte knoflookjus? Voor de vegetariërs hebben we nog een heerlijke vegetarische Japanse pancake omelet met oosterse groenten en cashewnoten. Sluit vervolgens je diner af met een smeuïge chocoladefondant of een lekkere warme kersencrumble met gehakte pecannoten. Liever alleen een voor-, of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam

Voor wie dus geen zin heeft om te koken en toch lekker wil eten; bestel snel de lekkerste Humphrey’s gerechten en geniet thuis in je eigen huiskamer van een smakelijk diner. Via bovenstaande afhaalmodule kun je gemakkelijk en snel bestellen. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Rotterdam en op zaterdagen tot 21:30 uur. Heb je de gerechten liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.