Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Onlangs werd bekend dat alle horeca weer dicht moet. Helaas betekent dit dat we de komende weken de deur niet uit kunnen om uit eten te gaan. Maar niet getreurd; wij komen nu naar jou! Bij Humphrey’s hebben we twee mogelijkheden bedacht, zodat jij lekker thuis kunt genieten van diverse gerechten van Humphrey’s. Dit zijn de Humphrey’s at Home en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten.

Humphrey’s at Home

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Denk bijvoorbeeld aan rendang met hertenvlees, portobello, bulgur en groentes of de scampi’s Mediterrane stijl. Bak hier een lekker stokbroodje bij af om mee te dippen! Ben je vegetarisch of veganistisch? Dan is de paprikasoep met ratatouille en paddenstoelen echt iets voor jou!

Humphrey’s Ready to Eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Stel je eigen menu samen. Liever alleen een voor-, of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu. Alle gerechten kunnen afgehaald worden in ons restaurant in Rotterdam. Bezorgen is ook mogelijk, via Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.

3 gangen menu Rotterdam

Met bovenstaande gerechten kun je je eigen 3 gangen menu samenstellen. Ben je geen grote eter en wil je liever alleen een voor- en/of hoofdgerecht? Of alleen een hoofd- en nagerecht? Dat kan natuurlijk ook. Kies zelf het aantal gerechten. Uiteraard kun je de Humphrey’s at Home gerechten en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten ook met elkaar combineren.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam

Voor wie dus geen zin heeft om te koken en toch lekker wil eten; bestel snel de lekkerste Humphrey’s gerechten en geniet thuis in je eigen huiskamer van een smakelijk diner. Via bovenstaande afhaalmodule kun je gemakkelijk en snel bestellen. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Rotterdam. Heb je de gerechten liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.