Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk. Bekijk in onze bestelmodule alle postcodes waar wij bezorgen. Staat jouw postcode er niet bij? Bekijk dan hier de mogelijkheden via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als bezorgd worden.

Humphrey’s Ready to Eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Stel je eigen 3 gangen menu samen. Je kunt hierbij kiezen uit onze toppers zoals de carpaccio, mixed grill of tiramisu. Of ga jij voor nieuwe smaken zoals het parelhoenboutje met teriyaki, wokgroenten en een kletskop van kip of de Provençaalse roodbaarsfilet met mousseline van aardappel & bouillabaisse en witte wijnsaus. Voor de vegetariërs hebben we een heerlijk zoet aardappeltaartje van filodeeg met hazelnoten, salie en cranberries. Sluit vervolgens je diner af met een smeuïge chocoladefondant of een lekker taartje van limoen en mango met cashewnoten (vegan). Liever alleen een voor- of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam

Voor wie dus geen zin heeft om te koken en toch lekker wil eten; bestel snel de lekkerste Humphrey’s gerechten en geniet thuis in je eigen huiskamer van een smakelijk diner. Via bovenstaande afhaalmodule kun je gemakkelijk en snel bestellen. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Rotterdam. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk. Bekijk in onze bestelmodule alle postcodes waar wij bezorgen. Staat jouw postcode er niet bij? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.