Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Scheveningen

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule.

  • Afhalen bij Humphrey’s Scheveningen – donderdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Scheveningen – donderdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Scheveningen

Vanwege de huidige coronamaatregelen heeft de horeca in Nederland haar deuren helaas weer moeten sluiten. Zo ook ons restaurant in Scheveningen. Maar om ervoor te zorgen dat jij toch een lekkere maaltijd kunt eten, kun je vanaf nu bij Humphrey’s je favoriete gerecht afhalen of thuis laten bezorgen.

Humphrey’s Ready to Eat

Probeer nu thuis de lekkerste Ready to Eat gerechten van Humphrey’s. Stel je eigen 3 gangen menu samen en maak een keuze uit de smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. De gerechten worden ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Ga jij voor de klassiekers; de carpaccio, de mixed grill en de huisgemaakte tiramisu? Of ga je voor nieuwe verrassende gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings, de zalmmoot uit eigen rookoven op risotto of de vegetarische moussaka met gegrilde aubergine, aardappel, een tomatensaus met kruidig vegetarisch gehakt en bechamelsaus? Sluit het diner af met een heerlijk dessert, zoals een smeuïge chocolade fondant of een kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve. Liever alleen een voor- of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu.

Afhalen en bezorgen in Scheveningen

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is mogelijk van donderdag t/m zondag van 16:00 uur tot 21:00 uur bij ons restaurant in Scheveningen en op zaterdagen zelfs tot 21:30 uur. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen.