Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Scheveningen

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is mogelijk van donderdag t/m zondag. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Scheveningen – donderdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – donderdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – donderdag t/m zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Scheveningen

Vanwege de huidige coronamaatregelen heeft de horeca in Nederland haar deuren helaas weer moeten sluiten. Zo ook ons restaurant in Scheveningen. Maar om ervoor te zorgen dat jij toch een lekkere maaltijd kunt eten, kun je vanaf nu bij Humphrey’s je favoriete gerecht afhalen of thuis laten bezorgen. Het Humphrey’s team heeft hiervoor twee mogelijkheden bedacht, namelijk de Humphrey’s at Home en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten.

Humphrey’s at Home

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een smakelijk diner. Denk bijvoorbeeld aan rendang met hertenvlees, portobello, bulgur en groentes of de scampi’s Mediterrane stijl. Bak hier een lekker stokbroodje bij af om mee te dippen. Eet je vegetarisch of veganistisch? Dan is de paprikasoep met ratatouille en paddenstoelen echt iets voor jou!

Humphrey’s Ready to Eat

Probeer nu thuis de lekkerste Ready to Eat gerechten van Humphrey’s. Stel je eigen menu samen en maak een keuze uit de smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. De gerechten worden ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Liever alleen een voor- of hoofdgerecht? Of alleen een hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk. Bekijk hier het hele menu. Alle gerechten kunnen afgehaald worden in ons restaurant in Scheveningen. Bezorgen is ook mogelijk via Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.

Afhalen en bezorgen in Scheveningen

Dus… geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is mogelijk van donderdag t/m zondag van 16:00 uur tot 21:00 uur bij ons restaurant in Scheveningen. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.