Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Utrecht

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule.

  • Afhalen bij Humphrey’s Utrecht – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Utrecht – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Utrecht

In verband met de Covid-19 crisis is besloten om alle horeca in Utrecht en de rest van Nederland te sluiten. Hierdoor kunnen we helaas even niet meer uit eten. Maar, goed nieuws! Vanaf nu kun bij Humphrey’s Utrecht gerechten afhalen en laten bezorgen. Lekker uit eten in je eigen huiskamer dus!

3 gangen menu Utrecht

Humphrey’s staat bekend om haar 3 gangen menu. Nu is het ook mogelijk om hier thuis van te genieten! Ga jij voor de klassiekers; de carpaccio, de mixed grill en de huisgemaakte tiramisu? Of ga je voor nieuwe verrassende gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings, de zalmmoot uit eigen rookoven op risotto of de vegetarische moussaka met gegrilde aubergine, aardappel, een tomatensaus met kruidig vegetarisch gehakt en bechamelsaus? Sluit het diner af met een heerlijk dessert, zoals een smeuïge chocolade fondant of een kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve. Bekijk hier het hele menu. Liever geen 3 gangen menu? Geen probleem! Alle gerechten kunnen ook los besteld worden.

Afhalen en bezorgen in Utrecht

Dus… heb jij geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16:00 tot 21:00 uur bij ons restaurant in Utrecht. En op zaterdagen zelfs tot 21:30 uur. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen.