Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Utrecht

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Utrecht – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Utrecht – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Deliveroo – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Utrecht

In verband met de Covid-19 crisis is besloten om alle horeca in Utrecht en de rest van Nederland te sluiten. Hierdoor kunnen we helaas even niet meer uit eten. Maar, goed nieuws! Vanaf nu kun bij Humphrey’s Utrecht gerechten afhalen en laten bezorgen. Lekker uit eten in je eigen huiskamer dus! Je kunt hierbij kiezen uit de Humphrey’s at Home en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten.

Humphrey’s at Home

Het team van Humphrey’s heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en heeft o.a. de Humphrey’s at Home gerechten ontwikkeld. De gerechten zijn van hoge ‘restaurant’ kwaliteit en zijn met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten. De gerechten zijn thuis op te warmen wanneer het jou schikt. Je hoeft deze dus niet dezelfde dag al op te warmen. Heb je een drukke week voor de voeg? Verdeel de gerechten dan over de week, zodat je niet te lang in de keuken hoeft te staan. Binnen 5 minuten geniet je namelijk al van een heerlijk diner! Alle gerechten kunnen zowel afgehaald als thuis bezorgd worden in Utrecht.

Humphrey’s Ready to Eat

Naast de Humphrey’s at Home gerechten, bieden wij ook de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

3 gangen menu Utrecht

Humphrey’s staat bekend om haar 3 gangen menu. Nu is het ook mogelijk om hier thuis van te genieten! Ga jij voor de klassiekers; de carpaccio, de mixed grill en de huisgemaakte tiramisu? Of ga je voor nieuwe verrassende gerechten zoals de gadogado salade met gefrituurde dumplings, de zalmmoot uit eigen rookoven op risotto of de vegetarische lasagne met spinazie, rode paprikasaus en Provençaalse kruiden? Sluit het diner af met een heerlijk dessert, zoals een smeuïge chocolade fondant of een kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve. Bekijk hier het hele menu. Liever geen 3 gangen menu? Geen probleem! Alle gerechten kunnen ook los besteld worden.

Afhalen en bezorgen in Utrecht

Dus… heb jij geen zin om zelf te koken en wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Bestel dan gemakkelijk via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16:00 tot 21:00 uur bij ons restaurant in Utrecht. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Deliveroo of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl. Dit is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur.