Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Zwolle

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule.

  • Afhalen bij Humphrey’s Zwolle – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Zwolle – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Zwolle

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland opnieuw gesloten. Dit betekent dat we niet meer kunnen uit eten. Het team van Humphrey’s heeft hier een oplossing voor bedacht: Humphrey’s bij jou thuis! Alle gerechten zijn af te halen bij Humphrey’s Zwolle, maar kunnen ook thuis bezorgd worden.

Humphrey’s ready to eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze klassiekers, zoals de carpaccio, mixed grill en tiramisu. Maar uiteraard staan er ook nieuwe seizoensgebonden gerechten op het menu! Ga bijvoorbeeld voor de gadogado salade met gefrituurde dumplings, de zalmmoot uit eigen rookoven met risotto of de vegetarische moussaka. Ook bij de nagerechten is er voldoende keuze. De chocoladeliefhebbers kunnen bijvoorbeeld genieten van een lekkere smeuïge chocolade fondant. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan is het kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve echt iets voor jou!

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Liever alleen een voor-, en/of hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk.

Afhalen en bezorgen in Zwolle

Thuis genieten van een sterrenmaaltijd dus! Dat wil jij toch ook? Bestel gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Zwolle en op zaterdagen zelfs tot 21:30 uur. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen.