Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Zwolle

Thuis genieten van Humphrey’s!

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Zwolle – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Zwolle

Wil jij ook thuis genieten van de lekkerste Humphrey’s gerechten? Dat is mogelijk! Alle gerechten van het take-away menu kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden.

Humphrey’s ready to eat

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel. Je kunt hierbij kiezen uit onze klassiekers, zoals de carpaccio, mixed grill en tiramisu. Maar uiteraard staan er ook nieuwe seizoensgebonden gerechten op het menu! Ga bijvoorbeeld voor de truffelrisotto kroketjes met geroosterde wortelsalade, de gebakken zeebaars met aardappelmousseline of de Hollandse kalfsentrecote. Ook bij de nagerechten is er voldoende keuze. De chocoladeliefhebbers kunnen bijvoorbeeld genieten van een lekkere smeuïge chocolade fondant. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan is het kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve echt iets voor jou!

3 gangen menu

Stel je eigen 3 gangen menu samen uit de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Liever alleen een voor-, en/of hoofdgerecht? Dat kan ook! Alles is mogelijk.

Afhalen en bezorgen in Zwolle

Thuis genieten van een sterrenmaaltijd dus! Dat wil jij toch ook? Bestel gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Zwolle en op zaterdagen zelfs tot 21:30 uur. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Klik dan hier voor bezorging via thuisbezorgd.nl.