Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Wordt het Humphrey’s vandaag?


Bestel hier

Afhalen en bezorgen
Humphrey’s Zwolle

Thuis genieten van Humphrey’s?
Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)

Gerechten van hoge ‘restaurant’ kwaliteit om thuis op te warmen wanneer het jou schikt. De Humphrey’s at Home gerechten worden vers en met veel zorg bereid in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten en geniet binnen 5 minuten van een heerlijk diner.

  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Een smaakvolle selectie van onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten, ter plekke in ons restaurant bereid en warm bij jou op tafel.

Bekijk hier het hele menu!

Dus….geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten via onze bestelmodule. Afhalen in ons restaurant is dagelijks mogelijk. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Zwolle Eet of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.

  • Afhalen bij Humphrey’s Zwolle – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Humphrey’s Zwolle – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Zwolle Eet – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.
  • Bezorgen via Thuisbezorgd.nl – dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur. Op zaterdagen tot 21.30 uur.

Let op! Bij Thuisbezorgd.nl is het niet mogelijk om de Humphrey’s at Home gerechten te bestellen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Afhalen en bezorgen – Humphrey’s Zwolle

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland opnieuw gesloten. Dit betekent dat we niet meer kunnen uit eten. Het team van Humphrey’s heeft hier een oplossing voor bedacht: Humphrey’s bij jou thuis! Er zijn twee mogelijkheden: de Humphrey’s at Home en de Humphrey’s Ready to Eat gerechten. Alle gerechten zijn af te halen bij Humphrey’s Zwolle, maar kunnen ook thuis bezorgd worden.

Humphrey’s at Home

De afgelopen tijd hebben wij in onze professionele keuken; Humphrey’s Next Kitchen heerlijke restaurant waardige gerechten ontwikkeld. De gerechten zijn thuis op te warmen wanneer het jou schikt. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en pure ingrediënten. Heb je niet veel tijd om te koken? Dat komt goed uit! Binnen 5 minuten geniet je namelijk al van een smakelijk diner. Probeer eens onze dumplings met kip, kokos, miso en groentes of onze scampi Mediterrane stijl. Ben je vegetariër of veganist? Dan is de paprika- of ramensoep echt iets voor jou!

Humphrey’s Ready to Eat

Kies bij Humphrey’s Zwolle uit verschillende seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. Deze gerechten zijn ter plekke in ons restaurant bereid en straks warm bij jou op tafel. Je kunt kiezen uit onze klassiekers zoals de carpaccio, krokante zalmrolletjes, mixed grill of tiramisu. Of probeer eens onze nieuwe verrassende gerechten zoals de rundersukade of de zalmmoot uit eigen rookoven. Voor de vegetariërs hebben we een smaakvolle vegetarische lasagne met spinazie, rode paprikasaus en Provençaalse kruiden. Maak tot slot een keuze voor één van onze vier nagerechten. Ben je geen zoetekauw? Dan is ons kaasplankje met 5 verschillende soorten kaas van de Zuivelhoeve echt iets voor jou!

Afhalen en bezorgen in Zwolle

Thuis genieten van een sterrenmaaltijd dus! Dat wil jij toch ook? Bestel gemakkelijk en snel via bovenstaande afhaalmodule. Afhalen is dagelijks mogelijk van 16.00 tot 21.00 uur bij ons restaurant in Zwolle. Liever thuis bezorgd? Dat is ook mogelijk! Bekijk in onze bestelmodule de postcodegebieden waar wij bezorgen. Bezorgen wij niet in jouw postcodegebied? Klik dan hier voor bezorging via Zwolle Eet of hier voor bezorging via Thuisbezorgd.nl.