Reserveren: 0900-Humphreys

Humphrey´s Restaurant Utrecht

Wilt u gezellig uit eten in Utrecht dan is Humphrey's Restaurant Utrecht echt iets voor u en uw gezelschap. In een van de Utrechts werfkelders vind u op de Stadhuisbrug nummer 3 onze Utrechtse vestiging.

Midden in het winkelhart van deze domstad herbergt deze unieke eetgelegenheid. Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en  art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s.

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaan wij voor! Humphrey's Restaurants vindt u door het hele land. In totaal hebben wij 18 Humphrey's vestigingen.  Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen onze restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

Wilt u iemand een avondje uit eten cadeau doen? Dan kunt u de gelukkige ontvanger verrassen met een dinercheque van Humphrey's. Reserveren kan via de website, maar u kunt natuurlijk ook bellen met het restaurant (030 - 7527560).

Uit eten in Utrecht

Lekker winkelen in de stad en daarna uit eten in Utrecht? Het zal u verrassen wat er in deze stad allemaal te beleven is. Westelijk van het centrum ligt het station met het aangebouwde winkel- en kantorencomplex Hoog Catharijne. In 2008 is er begonnen met een grootscheepse opknapbeurt van het gehele stationsgebied. Zo zal de singel rondom Utrecht worden hersteld en wordt Vredenburg ingrijpend verbouwd. Ook zal er op het Smakkelaarsveld een kleine haven ontstaan die de singel weer in verbinding brengt met de Leidse Rijn. Sinds begin jaren 80 ligt aan de zuidzijde van de stad Woonboulevard Utrecht, een terrein waarop 63 winkels zijn gevestigd.

Kom cultuur snuiven in één van de vele musea of in popcentra, ga aan de boemel in deze domstad of laat je gaan in één van de vele kroegen rondom de Dom.

Evenementen en dineren

Utrecht kent van oudsher een rijk en bloeiend cultureel leven. Hierbij kun je denken aan het Festival aan de Werf, het Holland Festival Oude Muziek, het Holland Animation Film Festival, Le Guess Who?, Latin American Film Festival (LAFF) en de Marathon van Utrecht in april. Het Nederlands Film Festival en Springdance, het Utrecht Uitfeest (september) ter opening van het culturele seizoen en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Humphrey’s Restaurant Utrecht is de ideale gelegenheid om uw dagje Utrecht te eindigen of als start van een gezellige avond uit.

Naar boven

Restaurant Humphrey's

17:00 - 22:00 17:00 - 22:30 16:30 - 21:30

  • Straat: Stadhuisbrug 3
  • Postcode: 3511 KP Utrecht
  • Telefoon: 030-7527560

Routebeschrijving

Bij ons parkeren

Parkeergarages “Rijnkade” en “Springweg”


Parkeergelegenheden

Hoe wilt u betalen?

Contant - Eurocard - Nationale Dinercheque - Pin - Visa - VVV Bonnen - YourGift Cards - Restaurantcadeaukaart (rode kaart) -

Humphrey’s Dinercheque

Zoeken

menukaart
Menukaart sluiten

Menukaart wordt geladen...