Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Utrecht

Humphrey's Utrecht bevindt zich midden in het centrum van de domstad en ligt direct aan de gracht. In de werfkelders onder het stadhuis waan je je in Parijse sferen. Door de ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een intiem diner voor twee, een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s.

Door de indeling van het restaurant zijn er semi-afgesloten werfkelders die geschikt zijn voor private-dining. In deze ruimtes kunnen groepen t/m 20 personen apart dineren. 

Binnenkort een uitje op de planning? Neem dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij organiseren graag een diner op maat.

 

Adresgegevens

Stadhuisbrug 3
3511 KP Utrecht
030-7527560

Openingstijden
Ma t/m vr – 17.00 tot 22.00 uur
Za – 16.30 tot 22.00 uur
Zo – 16.30 tot 21.30 uur

Parkeergelegenheid
Parkeergarages
“Rijnkade” en “Springweg”

Bekijk hier de tarieven.

Humphreys restaurant Utrecht.jpg
Humphreys restaurant Utrecht.jpg
Humphreys restaurant Utrecht.jpg
Humphreys restaurant Utrecht.jpg
Humphreys restaurant Utrecht.jpg
Humphreys restaurant Utrecht.jpg
Humphreys restaurant Utrecht.jpg
Humphreys restaurant Utrecht.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!

Restaurant Utrecht

Heerlijk uit eten doe je bij Humphrey’s! Dit unieke restaurant is gevestigd in het hart van de stad Utrecht, aan de Oudegracht. In de werfkelders onder het stadhuis wordt deze typisch Utrechtse bouwstijl qua inrichting gecombineerd met een Parijse sfeer. Door de ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goud¬kleurige kroonluchters, luxueus stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt Humphrey’s Utrecht een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. Door de bijzondere sfeer en het unieke pand is dit restaurant geschikt voor een intiem diner voor twee maar zeker ook voor grotere groepen. Dus, wanneer kom jij in ons restaurant in Utrecht eten?

3 gangen menu

Humphrey’s staat al decennia voor bourgondisch genieten. Alle Humphrey’s restaurants serveren het 3 gangen menu waarmee Humphrey’s bekend is geworden, zo ook ons restaurant in Utrecht. Geniet van een seizoensgebonden en gevarieerd 3 gangen menu voor een vaste prijs. Er is keuze uit zowel vis- en vleesgerechten als vegetarische en veganistische gerechten. Vooraf krijg je altijd vers ambachtelijk brood geserveerd. De menukaart wisselt regelmatig waardoor je bij ieder bezoek iets anders kunt eten. Of je kiest natuurlijk één van de klassiekers die altijd op de kaart staan zoals de mixed grill.

Met een groep dineren in Utrecht

Humphrey’s Utrecht is door het unieke pand bijzonder geschikt voor een diner met een groep! Gezellig eten met familie en vrienden, of een zakelijke diner met relaties of collega’s; het kan allemaal in dit unieke restaurant in Utrecht. Door de indeling van het restaurant zijn er semi-afgesloten ruimtes die geschikt zijn voor private-dining. Zo kunnen groepen van 8 tot 120 personen apart dineren. De gezellige en prominente bar biedt ruimte voor groepen tot 70 personen. Overdag of voorafgaand aan het diner behoren ook vergaderingen, presentaties en lunches tot de mogelijkheden. Neem telefonisch of per e-mail contact op via utrecht@humphreys.nl om de mogelijkheden voor een unieke bijeenkomst te bespreken.

Theatermenu in Utrecht

Met theater Kikker om de hoek en de Stadsschouwburg en het Beatrixtheater op loopafstand is eten in dit restaurant in combinatie met een voorstelling wel heel ideaal! Dineren voorafgaand aan bijvoorbeeld een musical of theatervoorstelling? Wij zorgen ervoor dat het 3 gangen menu op tijd wordt geserveerd zodat je niets van de voorstelling mist.

Reserveren bij Humphrey’s Utrecht

Genieten van een intiem diner voor twee in dit sfeervolle restaurant? Klik dan op de ‘reserveer direct’ button. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een groep? Mail ons of neem telefonisch contact op. Wij kijken er naar uit om je een onvergetelijke en zorgeloze avond te bezorgen! Je kan ook reserveren bij ons restaurant in de buurt van Utrecht!

Humphrey’s Utrecht ligt midden in het bruisende hart van Utrecht en is daardoor op alle mogelijke manieren gemakkelijk bereikbaar. Zo is het restaurant op loofafstand van NS station Utrecht. Parkeren kan het beste in parkeergarage “Rijnkade” of “Springweg”.

Humphrey’s serveert een 3 gangen menu voor een vaste prijs. Een seizoensgebonden en daarmee regelmatig wisselend menu met keuze uit vlees-, vis-, vegetarische- en veganistische gerechten. Voor kinderen is er een aangepast kindermenu zodat écht iedereen kan genieten van een gezellig avondje uit.

Humphrey’s Utrecht beschikt niet over een terras. Binnen is het gehele restaurant wel voorzien van airconditioning waardoor het op hete zomerdagen heerlijk is om even te ontsnappen aan de hitte!

Humphrey’s Utrecht is naast een intiem diner voor twee bij uitstek geschikt voor een diner met een grotere groep. Verschillende zalen en ruimtes voor private dining maken de mogelijkheden oneindig! Neem contact op via utrecht@humphreys.nl om de mogelijkheden te bespreken.