Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Bourgondisch genieten met familie, vrienden of collega's!

Ga je binnenkort een dagje op pad met je collega's, vrienden of familie en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Dan ben je bij Humphrey’s op de juiste plek! Al jaren werken wij samen met de leukste evenementenbureaus die tal van activiteiten aanbieden vanuit onze restaurants, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner. Denk hierbij aan Escape the city, moorddiners, jongens tegen de meisjes diner en nog veel meer! Boek snel jouw uitje en je hebt gegarandeerd een top dag.

Of ben je op zoek naar een leuke locatie om iets te vieren? Bij Humphrey's kun je zowel met kleine als grote groepen terecht. In sommige restaurants hebben wij zelfs private dinings waar je met je gezelschap gezellig in een aparte ruimte kunt borrelen en dineren.

Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onze arrangementen via deze link of neem direct contact met ons op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat!

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!