Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Het lekkerste ijs van Happy Mrs. Jersey

Bij Humphrey’s is al het roomijs dat bij de desserts wordt geserveerd van Happy Mrs. Jersey. Het ijs wordt gemaakt met biologische melk van jersey koeien. Deze gelukkige koeien hebben een goed leven! Ze leven in één van Nederlands mooiste natuurgebieden "Nationaal reservaat Volgerlanden" op het eiland Goeree-Overflakkee in Nederland. Een heerlijke plek vlak achter de zee. Met een weids uitzicht, zingende vogels, spelende konijnen en de vuurtoren aan zee, als stille toeschouwer. De koeien grazen op biologisch gecertificeerde grasweides, goede voeding is immers de basis voor een mooi eindproduct.

Jersey koeien zijn zeer vriendelijke en nieuwsgierige koeien! Ze komen altijd meteen naar de mensen toe die hun gebied bezoeken. De melk die deze koeien geven, bevat een hoog percentage botervet, is rijk aan voedingsstoffen en eiwitten, bevat veel vitaminen en mineralen en heeft een zeer volle en romige smaak, wat een heel mooie textuur aan het ijs geeft.

Humphrey’s introduceert nu een nieuwe roomijsvariant bij twee van haar desserts; pistache-amandel; tongstrelend lekker en dus 100% biologisch!

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!