Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Winter Wonderland in Thorn!

Op zoek naar een ideaal uitje voor de hele familie tijdens de wintermaanden? Dan hebben wij een leuke tip voor jou! Van 27 november t/m 8 januari 2024 is er namelijk een super-de-luxe schaatsbaan op het grote terras van Humphrey’s Thorn! Of je nou parkgast bent van Parc Maasresidence Thorn of niet, iedereen is welkom om gezellig te komen zwieren op de schaatsbaan! Want een typische Nederlandse winter is natuurlijk niet compleet zonder een keer geschaatst te hebben, toch?!

Na het schaatsen kun je lekker opwarmen met o.a. warme chocolademelk met slagroom, een kopje hete snert of een broodje hot dog met zuurkool op ons verwarmde terras! Voor de liefhebbers hebben we ook een heerlijk glaasje glühwein.

Let op: Het is niet toegestaan om de schaatsbaan te betreden met je eigen schaatsen. Voor € 10,- kun je bij de schaatsbaan twee uur lang schaatsen huren! De schaatsbaan is dagelijks van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds geopend. Klik hier voor meer informatie en reserveringen. 

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!