Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Amersfoort

Aan de rand van het centrum, vlak naast theater De Flint, ligt Humphrey’s restaurant Amersfoort. Een voormalig monumentale stadsboerderij, getransformeerd tot sfeervol restaurant met authentieke balken, kroonluchters, veel kleur, sfeervolle verlichting en een unieke binnenplaats met terras.

Een heerlijk diner eet je natuurlijk het liefst met een leuk gezelschap. Kom jij met familie, je geliefde, vrienden of collega’s eten? Ons restaurant zorgt altijd voor een gezellig plekje, zodat jij ultiem kunt genieten. Kom je met een grote groep? Speciaal voor groepen is er bij Humphrey’s Amersfoort een ‘private dining’, waar men gezellig met z’n allen kan uit eten in een aparte ruimte.

Daarnaast is Humphrey’s Amersfoort ook een leerbedrijf. Ben jij of ken jij iemand die de opleiding ‘leerling gastheer/gastvrouw’ of ‘leerling manager/ondernemer horeca’ volgt? Bekijk hier dan meer informatie: werken bij Humphrey’s.

Adresgegevens
Bloemendalsestraat 61-63
3811 ER Amersfoort
033-4792000

Bekijk onze menukaart
Bekijk onze arrangementen

Openingstijden
ma – do 17.00 – 22.00
vr & za 17.00 – 22.30
zo 16.30 – 21.30

Parkeergelegenheid
Parkeergarage “de Flint”
Walikerstraat 14
3811 WT Amersfoort

Bekijk hier de tarieven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Restaurant Amersfoort

Heerlijk uit eten gaan doe je bij Humphrey’s! Aan de rand van het centrum, vlak naast theater De Flint, ligt restaurant Humphrey’s Amersfoort. Een voormalig monumentale stadsboerderij, getransformeerd tot sfeervol restaurant met authentieke balken, kroonluchters en een unieke binnenplaats met terras. Geniet niet alleen van een heerlijk en vers bereid diner, maar ook van de unieke en gezellige locatie. Profiteer van het gehele totaalplaatje bij Humphrey’s Amersfoort. Met wie kom jij eten?

De mogelijkheden van Humphrey’s Amersfoort

Een heerlijk diner eet je natuurlijk het liefst met een leuk gezelschap. Kom jij met familie, je geliefde, vrienden of collega’s eten? Ons restaurant zorgt altijd voor een gezellig plekje, zodat jij ultiem kunt genieten. Kom je met een grote groep? Speciaal voor groepen is er bij Humphrey’s Amersfoort een ‘private dining’, waar men gezellig met zijn allen kan uit eten in een aparte ruimte. Hier kun je optimaal genieten van jouw gezelschap zonder dat je rekening hoeft te houden met andere gasten in het restaurant. Daarnaast is deze ‘private dining’ ook nog eens super gezellig.

3 gangen menu van Humphrey’s Amersfoort

Bij ons restaurant in Amersfoort en onze overige locaties bieden wij je een heerlijk 3 gangen menu waarbij je zelf je favoriete gerechten kunt kiezen. Wij hebben dit menu met zorg samengesteld; je kunt kiezen uit verschillende vlees- en visgerechten, maar we hebben ook vegetarische en veganistische gerechten op de kaart staan. Ons 3 gangen menu wisselt elke twee maanden, dus geen zorgen: je kunt gerust nog een keer bij ons komen eten en genieten van overheerlijke nieuwe gerechten. Wij bieden het 3 gangen menu altijd aan voor een vaste prijs. Bekijk hier het 3 gangen menu voor Humphrey’s Amersfoort.

Speciale wensen

Heb je een speciaal dieet of een bepaalde allergie? Geen zorgen! Onze koks houden overal rekening mee. Geef het van tevoren gerust even aan en wij zorgen dat er een heerlijke maaltijd voor je wordt bereid, passend bij je wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van een vers bereid diner. Kom je met kinderen eten? Dan hebben wij nog een speciaal kindermenu samengesteld zodat jullie met zijn allen kunnen genieten van een heerlijke en gezellige avond uit eten bij ons restaurant Humphrey’s Amersfoort.

Reserveren bij Humphrey’s Amersfoort

Wil je graag een leuke avond besteden bij ons restaurant? Wij ontvangen je graag en bereiden een heerlijk diner voor jou en je gezelschap. Om zeker te zijn van een tafel vragen wij je om te reserveren via de ‘reserveer direct’ button of bel ons gerust even op. Bekijk ook eens onze vestiging in de buurt van Amersfoort!

De dichtstbijzijnde parkeerplaats is de parkeergarage “de Flint” aan de Walikerstraat 14. Kom je met het openbaar vervoer? Het restaurant ligt op ongeveer 19 minuten loopafstand van het centraal station.

Uiteraard houden wij rekening met de wensen en behoeften van onze gasten omtrent diëten en allergieën. Voor deze gasten hebben wij speciaal een allergenenkaart opgesteld. Vraag naar deze kaart bij de bediening of scan de QR code op de menukaart. Je mag je wensen ook altijd van te voren doorgeven bij het maken van een reservering, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Ons restaurant is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Wij houden bij alle gezelschappen rekening met een afstand van 1,5 meter, tenzij je uit één huishouden komt. In ons restaurant kun je met gezelschappen van maximaal 50 personen komen dineren. Voor grote groepen bieden wij ook diverse arrangementen aan. Wil je meer informatie hierover? Ga dan naar onze arrangementen pagina of bel naar 033-4792000.

Ja, dat kan in onze gezellige en overdekte binnentuin. Helaas reserveren wij geen plekken op het terras, maar als er nog tafeltjes vrij zijn kun je hier gewoon plaatsnemen.