Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Zwolle

Humphrey’s Zwolle is gelegen in het centrum van deze oude Hanzestad, gevestigd in een statig historisch pand aan de Melkmarkt. Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor.

Speciaal voor de gezelschappen vanaf 10 personen beschikken wij over aparte ruimtes. Een sfeer die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s.

Adresgegevens
Melkmarkt 47-49
8011 MB Zwolle
038-4290634

Bekijk onze menukaart
Bekijk onze arrangementen

Openingstijden
ma – do 17.00 – 22.00
vr & za 17.00 – 22.30
zo 16.30 – 21.30

Parkeergelegenheid
Parkeergarage “Maagjesbolwerk”
Maagjesbolwerk 84
8011 LL Zwolle

Bekijk hier de tarieven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Restaurant Zwolle

Binnenkort een dagje Zwolle op de planning staan? Dan is Humphrey’s Zwolle de perfecte plek om je dag uit af te sluiten! Humphrey’s Zwolle is gelegen in het centrum van de oude Hanzestad, gevestigd in een statig historisch pand aan de Melkmarkt. Het indrukwekkende restaurant bestaat uit meerdere verdiepingen en allemaal aparte ruimtes. Iedere ‘kamer’ heeft een andere sfeer, maar tegelijkertijd past alles goed bij elkaar.

Uniek uit eten in Zwolle

Zodra je het restaurant in Zwolle binnen stapt, waan je je even in het Parijs van vroeger. Met zijn ‘pluche’ inrichting van diverse roodtinten, goudkleurige kroonluchters, weelderig stofgebruik en art nouveau stoelen en tafels, ademt deze vestiging een bijzondere Franse ‘Moulin Rouge’ sfeer met een hoge aaibaarheidsfactor. Voor een vaste prijs genieten van een variërend menu in één van de warm ingerichte ruimtes van dit restaurant, staat garant voor een succesvolle culinaire avond.

Seizoensgebonden 3 gangen menu

Geniet bij Humphrey’s Zwolle van een 3 gangen menu tegen een zacht prijsje. Dit menu stel je zelf samen uit de diverse vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten, die geïnspireerd zijn op het seizoen. Op de menukaart van ons restaurant staan ook altijd een aantal klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan een carpaccio vooraf, daarna een mixed grill en als afsluiter de tiramisu. Er is een apart kindermenu voor kinderen tot en met 12 jaar dus gasten van alle leeftijden kunnen bij ons terecht!

Walking dinner bij Humphrey’s Zwolle

Binnenkort een bedrijfsuitje op de planning of iets te vieren met familie of vrienden? Dan is Humphrey’s Zwolle de perfecte plek! Dit restaurant straalt een unieke sfeer uit die zich bij uitstek leent voor een gezellig onderonsje met vrienden of een avondje uit met collega’s. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen beschikken wij over aparte ruimtes. Je kunt kiezen voor ons 3 gangen menu, maar lijkt het je leuk om op een andere manier kennis te maken met onze menukaart? Probeer dan eens het walking dinner arrangement. Hierbij serveren wij een combinatie van voorgerechten en kleinere porties hoofdgerechten van de kaart, terwijl je je in een meer informele en staande setting begeeft. Wil je meer weten over ons walking dinner arrangement of ben je benieuwd naar onze andere groepsarrangementen? Loop gerust een keer het restaurant binnen en vraag vrijblijvend informatie.

Terras

Tijdens de zomeravonden liever een hapje eten of een lekkere cocktail of verfrissend biertje drinken in de buitenlucht op het terras? Dat is ook mogelijk! Humphrey’s Zwolle beschikt over een knusse binnentuin met uitzicht op de peperbus, oftewel de Onze-Lieve-Vrouwetoren. Het terras is ook nog eens overdekt en verwarmd, dus niet alleen tijdens een zwoele zomeravond, maar ook tijdens de koelere lenteavonden is het hier heerlijk vertoeven.

Reserveren bij Humphrey’s Zwolle

Het is echt een beleving om te dineren in onze ‘En Rouge’ setting, dus reserveer snel een tafeltje bij Humphrey’s Zwolle en waan je voor een avondje in Parijs. Wil je verzekerd zijn van een tafeltje? Dan raden wij je aan om deze alvast te reserveren via de reserveer button. Au Revoir!