Humphreys restaurants.jpg

Over Humphrey's

Reserveer direct!

Good food, good mood!

Ons concept is simpel: Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt! Uitgebreid genieten van een driegangendiner met ambachtelijk brood en lekkere bijgerechtjes voor een vaste prijs. Proef de verse seizoensgebonden gerechten op de mooiste locaties in Nederland.

Natuurlijk, duurzaam en vers

Weten wat je eet én waar het vandaan komt, wordt steeds belangrijker voor onze gasten. Bij Humphrey’s vinden we dit heel vanzelfsprekend en daarom halen we onze producten alleen bij de beste en veelal lokale leveranciers. Het streven is om gebruik te maken van natuurlijke, biologische en vooral lokale producten, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

Vega en vegan

We merken dat onze gasten steeds meer op zoek zijn naar andere smaakvolle alternatieven voor vlees- en visgerechten. Dit is eigenlijk meer een lifestyle dan een trend geworden. Uiteraard willen wij graag meebewegen met de wensen van onze gasten én de ontwikkelingen die we in de markt zien op het gebied van lokaal, duurzaam en planet proof. Daarom serveren wij naast vlees en vis ook steeds meer vegetarische en veganistische gerechten.

Kortom, bij Humphrey’s kan iedereen verantwoord genieten!

Locaties door heel Nederland

Humphrey’s restaurants heeft vestigingen verspreid door heel Nederland. De vestigingen zijn Amersfoort, Amsterdam, BredaNijmegen, Rotterdam, ThornUtrecht en Zwolle.

Humphreys restaurants menukaart 2.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!