Humphreys restaurants header.jpg

Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Amersfoort

Aan de rand van het centrum, vlak naast theater De Flint, ligt Humphrey’s restaurant Amersfoort. Een voormalig monumentale stadsboerderij, getransformeerd tot sfeervol restaurant met authentieke balken, een prachtige vide met veel groen en enkele knusse hoekjes. Het interieur is verrassend en eigentijds met veel kleur, mooie planten en sfeervolle verlichting. In de zomermaanden is het buiten heerlijk toeven op de unieke binnenplaats.

Laat je ook verrassen door onze mooi gestylde ‘private dining’, geschikt voor kleine en grote groepen. Hier kun je tot in de late uurtjes dineren en feesten met je familie, vrienden of collega’s. Ook is deze ruimte uitermate geschikt om te vergaderen.

Adresgegevens

Bloemendalsestraat 61-63
3811 ER Amersfoort
033-4792000

Openingstijden
Ma t/m za – 16.30 tot 22.00
Zo – 16.30 tot 21.30

Parkeergelegenheid
Parkeergarage “de Flint”
Walikerstraat 14
3811 WT Amersfoort

 

Bekijk hier de tarieven.

Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg
Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg
Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg
Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg
Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg
Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg
Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg
Humphreys restaurant Amersfoort 1.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!

Restaurant Amersfoort

Heerlijk uit eten gaan doe je bij Humphrey’s! Aan de rand van het centrum, vlak naast theater De Flint, ligt restaurant Humphrey’s Amersfoort. Een voormalig monumentale stadsboerderij, getransformeerd tot sfeervol restaurant met authentieke balken, kroonluchters en een unieke binnenplaats met terras. Geniet niet alleen van een heerlijk en vers bereid diner, maar ook van de unieke en gezellige locatie. Profiteer van het gehele totaalplaatje bij Humphrey’s Amersfoort. Met wie kom jij eten in ons restaurant?

De mogelijkheden van Humphrey’s Amersfoort

Een heerlijk diner eet je natuurlijk het liefst met een leuk gezelschap. Kom jij met familie, je geliefde, vrienden of collega’s eten? Ons restaurant in Amersfoort zorgt altijd voor een gezellig plekje, zodat jij ultiem kunt genieten. Kom je met een grote groep? Speciaal voor groepen is er bij Humphrey’s Amersfoort een ‘private dining’, waar men gezellig met zijn allen kan uit eten in een aparte ruimte. Hier kun je optimaal genieten van jouw gezelschap zonder dat je rekening hoeft te houden met andere gasten in het restaurant. Daarnaast is deze ‘private dining’ ook nog eens super gezellig. In Amersfoort zijn door het jaar heen ook een aantal leuke evenementen, zoals de Pride Amersfoort, het World Jazz Festival en de keistaddagen. Deze zijn perfect om te combineren met een diner bij Humphrey’s. In het naastgelegen theater de Flint, is in de maanden september t/m juni bijna dagelijks een voorstelling. Zoek je een leuk restaurant om voorafgaand of afsluitend aan een voorstelling te eten? Dan ben je bij Humphrey’s aan het juiste adres! Wij houden er rekening mee dat je op tijd bij je voorstelling bent. En goed om te weten: vanuit ons restaurant is het slechts 5 minuten lopen naar de Flint!

3 gangen menu van Humphrey’s Amersfoort

Bij ons restaurant in Amersfoort en onze overige locaties bieden wij je een heerlijk 3 gangen menu waarbij je zelf je favoriete gerechten kunt kiezen. Wij hebben dit menu met zorg samengesteld; je kunt kiezen uit verschillende vlees- en visgerechten, maar we hebben ook vegetarische en veganistische gerechten op de kaart staan. Ons 3 gangen menu wisselt vier keer in het jaar, dus geen zorgen: je kunt gerust nog een keer in ons restaurant komen eten en genieten van overheerlijke nieuwe gerechten. Wij bieden het 3 gangen menu altijd aan voor een vaste prijs. Bekijk hier het 3 gangen menu voor Humphrey’s Amersfoort.

Speciale wensen

Heb je een speciaal dieet of een bepaalde allergie? Geen zorgen! Onze koks houden overal rekening mee. Geef het van tevoren gerust even aan en wij zorgen dat er een heerlijke maaltijd voor je wordt bereid, passend bij je wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van een vers bereid diner. Kom je met kinderen eten? Dan hebben wij nog een speciaal kindermenu samengesteld zodat jullie met zijn allen kunnen genieten van een heerlijke en gezellige avond uit eten bij ons restaurant Humphrey’s Amersfoort.

Reserveren bij Humphrey’s Amersfoort

Wil je graag een leuke avond besteden in ons restaurant? Wij ontvangen je graag en bereiden een heerlijk diner voor jou en je gezelschap. Om zeker te zijn van een tafel vragen wij je om te reserveren via de ‘reserveer’ button of bel ons gerust even op. Bekijk ook eens ons restaurant in de buurt van Amersfoort!

De dichtstbijzijnde parkeerplaats is de parkeergarage “de Flint” aan de Walikerstraat 14. Kom je met het openbaar vervoer? Het restaurant ligt op ongeveer 19 minuten loopafstand van het centraal station.

Ons restaurant is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. In ons restaurant kun je met gezelschappen van maximaal 50 personen komen dineren. Voor grote groepen bieden wij ook diverse arrangementen aan. Wil je meer informatie hierover? Ga dan naar onze arrangementen pagina of bel naar 033-4792000.

Geniet bij Humphrey’s Amersfoort van een 3 gangen menu tegen een vaste scherpe prijs. Het menu stel je zelf samen uit diverse vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten, die geïnspireerd zijn op het seizoen. Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar is er een apart kindermenu samengesteld, zodat gasten van alle leeftijden bij ons terecht kunnen!

Ja, dat kan in onze gezellige en overdekte binnentuin. Helaas reserveren wij geen plekken op het terras, maar als er nog tafeltjes vrij zijn kun je hier gewoon plaatsnemen.