Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!

Ontdek de heerlijke menukaart van Humphrey's met restaurants door heel Nederland!

Bij ons draait alles om goed eten dat goed voelt. Geniet van een uitgebreid 3-gangen diner met ambachtelijk brood en heerlijke bijgerechten zoals frites en salade voor een vaste prijs. Stel zelf een 3-gangen menu samen uit onze seizoensgebonden voor-, hoofd- en nagerechten. Er is voldoende keuze voor de vlees- en visliefhebber, maar uiteraard wordt er ook aan de vegetariër en veganist gedacht. Smaakvolle alternatieven voor vlees- en visgerechten zijn meer dan een trend; het is een levensstijl. Daarom passen we ons menu voortdurend aan om aan de behoeften van onze gasten te voldoen en om in te spelen op ontwikkelingen op het gebied van lokale, duurzame en verantwoorde voeding. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld, zodat er voor ieder wat wils is. Wij typeren onze keuken als Frans-mediterraans met Aziatische invloeden. 

Het 3-gangen menu wisselt vier keer per jaar, waardoor al onze gerechten dus inspelen op het seizoen. Een aantal populaire klassiekers zoals de carpaccio, krokant gefrituurde zalm, mixed grill, de Hollandse Noordzeetong en tiramisu staan altijd op de kaart. Kom jij deze snel eens proeven? 

Bij Humphrey's hechten we ook veel waarde aan natuurlijk, duurzaam en vers eten. Daarom selecteren we onze ingrediënten zorgvuldig bij de beste lokale leveranciers. Ons streven is om gebruik te maken van natuurlijke, biologische en lokale producten, waarbij duurzaamheid centraal staat. Heb je een speciaal dieet of een bepaalde allergie? Geen zorgen! Uiteraard houden wij rekening met de wensen en behoeften omtrent diëten en allergiën van onze gasten. Hiervoor hebben we een allergenenkaart opgesteld, bekijk deze hier. Je mag je wensen ook gerust van te voren aan geven bij het maken van je reservering, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Met sfeervolle restaurants door heel Nederland, waaronder Amersfoort, Amsterdam, Breda, Nijmegen, Rotterdam, Thorn, Utrecht en Zwolle, is er altijd een Humphrey's in de buurt waar je kunt genieten van een heerlijk avondje uit. Kom langs en ontdek zelf hoe bij Humphrey's iedereen verantwoord kan genieten van goed eten en een goede sfeer! Om zeker te zijn van een tafel vragen wij je om te reserveren via de 'reserveren' button of bel ons gerust even op. Het telefoonnummer van het restaurant naar keuze vind je hier. Tot snel!