Humphreys.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Arrangementen

Centraal gelegen in bijna elke binnenstad van Nederland zijn de restaurants van Humphrey’s uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes. Voor groepen van klein tot groot is Humphrey’s de ideale afsluiting van een dagje uit.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje verbindt collega's en zorgt voor nog betere resultaten op de werkvloer. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk. De restaurants van Humphrey's zijn een uitstekende gelegenheid om het teamgevoel te versterken. Gezellig als bedrijfsuitje bij ons dineren is mogelijk, ook met een grote groep collega’s. Bekijk hier alle groepsvoorwaarden.

Uiteraard verzorgen wij graag een gezellige avond op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

All inclusive arrangement

Voor groepen van 15 personen of meer biedt Humphrey’s de mogelijkheid te kiezen voor een all inclusive arrangement. Hierbij bieden we de keuze uit een basis en een luxe variant. Wat houden deze arrangementen in?

Basis all inclusive arrangement € 52,50 per persoon

 • Een 3-gangen keuzemenu, met keuze van het groepsmenu
 • Frisdranken, bier of huiswijnen
 • Koffie, cappuccino of thee

Luxe all inclusive arrangement € 60,- per persoon

 • Een 3-gangen keuzemenu, met keuze van het groepsmenu
 • Frisdranken, bier, speciaal bier van de tap (onder de € 5,-) en keuze uit alle wijnen per glas (onder de € 7,-)
 • Koffie, cappuccino of thee

Voorwaarden basis en luxe all inclusive arrangement

 • Groepen van minimaal 15 personen.
 • Menu met keuze uit 3 voor-, 3 hoofd- en 3 nagerechten. Dit groepsmenu krijg je vooraf toegestuurd door het restaurant.
 • Dranken buiten bovenstaand assortiment kunnen uiteraard wel besteld worden. Dit komt bovenop de vermelde prijs.
 • Deze arrangementen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
 • De duur van dit arrangement is 2,5 uur.*
 • Reserveren is noodzakelijk.
 • Humphrey’s houdt zich het recht voor dit arrangement vroegtijdig te beëindigen.
 • Bekijk hier alle groepsvoorwaarden.

*De duur van beide arrangementen is tegen een meerprijs te verlengen. De kosten hiervoor bedragen € 5,- per persoon per half uur bij het basis all-inclusive arrangement en € 7,50 per persoon per half uur bij het luxe all-inclusive arrangement. Wil je meer informatie over de arrangementen ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee over een gezellige avond op maat!

Lunch

Genieten van een heerlijke lunch? Dagelijks zijn Humphrey's Enschede, Scheveningen en Thorn voor de lunch geopend. Bij de overige Humphrey's restaurants is lunchen mogelijk bij groepen vanaf 30 personen. Neem contact op met het desbetreffende restaurant voor meer informatie of om te reserveren.

152-photoyou-2020.03.jpg
026-photoyou.jpg

Samenwerking TB Events

Humphrey’s werkt samen met evenementenbureau TB Events, een groot landelijk opererend bureau. Zij bieden tal van activiteiten aan vanuit onze restaurants. Dit zijn onder andere stadsspellen, zoals Hunted en Escape in the City. Daarnaast zijn zij specialist in dinerspellen en quizzen zoals Gek op Holland, Moorddiners, VR Spellen en Augmented Reality Game.

Voor ieder personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest heeft TB Events wel een passende invulling, voor groepen vanaf 6 personen.

Boek jouw uitje bij TB Events in combinatie met een heerlijk 3 gangen diner bij Humphrey’s Restaurants!

Samenwerking Specialtours

Op zoek naar een hilarisch groepsuitje dat perfect aansluit op jouw bezoek aan één van de Humphrey’s restaurants? Bekijk dan eens de unieke activiteiten van evenementenbureau Specialtours en organiseer snel en gemakkelijk een leuk programma naar wens.

Ga bijvoorbeeld in teams de strijd met elkaar aan en ontdek het stadscentrum tijdens de interactieve Smartphone App-games. Of laat jouw gezelschap meeslepen door onze enthousiaste quizmaster tijdens een spannend dinerspel. Met thema’s zoals Ranking the Stars Diner, Wie is de Rat Diner, Jongens tegen de Meisjes Diner en PubQuiz Diner wordt elk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag gegarandeerd een onvergetelijke beleving! Daarnaast mag een babyshower natuurlijk niet ontbreken in het assortiment!

Klik hier voor meer informatie over de spellen van Specialtours in combinatie met een heerlijk 3-gangendiner bij Humphrey’s.

003-photoyou.jpg
016-photoyou.jpg

Samenwerking Uitjes en Eten

Centraal gelegen in bijna elke grote binnenstad van Nederland en met een sfeervolle ambiance is Humphrey’s Restaurants uitermate geschikt voor groepsuitjes. We zijn een unieke samenwerking gestart met Uitjes en Eten.

Escape in the City met Humphrey’s

Een combinatie van een hilarisch teamspel door de stad en een 3-gangen diner bij Humphrey’s! Allereerst gaat de groep de strijd aan met elkaar voor de Escape in the City Trofee. Teams van 5 of 6 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend en hebben exact 2 uur om los te komen van elkaar. Elke handboei is voorzien van een cijferslot. Los de raadsels, puzzels en onverwachte opdrachten in de stad op en vindt de codes voor het cijferslot. Vervolgens wordt de dag afgesloten met een heerlijk 3-gangen diner bij één van de 10 Humphrey’s Restaurants.

Klik hier voor meer informatie over Escape in the City met Humphrey’s.

 

Escape Diner bij Humphrey’s

Geniet van een heerlijk diner en speel tussen de gangen het Escape Diner. Een perfecte combinatie van spanning en gezelligheid! Voor het diner worden enkele tafelgenoten met handboeien aan elkaar vastgeketend. Samenwerken en tactisch spelen is van belang om de uitdagende puzzels op te lossen en de cryptische aanwijzingen te gebruiken om de boeien weer los te krijgen. Tussen de gangen vinden verschillende rondes van het Escape spel plaats en na het hoofdgerecht is de trofee binnen handbereik. Welk team gaat er met de trofee vandoor?

Klik hier voor meer informatie over het Escape Diner bij Humphrey´s.

Let op! Dit arrangement kan uitsluitend via Uitjes en Eten geboekt worden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!