Humphreys.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Thorn

Op 29 april 2022 hebben wij een nieuw restaurant & café aan de prachtige Maasplassen op recreatieoord Parc Maasresidence Thorn geopend! Dit prachtige park is gelegen op één van de mooiste plekjes in hartje Limburg en ligt op loopafstand van het bekende witte stadje Thorn. Een uitstekende plek voor wandelingen of fiets- en vaartochten. Daarnaast ligt het Designer Outlet Roermond op slechts 15 minuten rijden van het park. Met een ruim aanbod aan faciliteiten zoals bruisende horeca, sloepverhuur, een overdekt zwembad, bowlingbanen en een eigen Kids Club, heeft het park echt voor iedereen iets te bieden. Ook als je niet op het park verblijft.

Bij Humphrey’s Thorn kun je bourgondisch tafelen en tegelijkertijd genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het water. We verwelkomen je graag in ons sfeervolle restaurant of buiten op het prachtig gelegen terras, waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, een heerlijke lunch, een verfrissende cocktail of een uitgebreid diner.

Naast het restaurant opent binnenkort ook Humphrey’s Café & Take away voor een ambachtelijke pizza, een verfrissend ijsje of een lekkere snack, ter plekke op te eten of om mee te nemen.

Voor meer informatie, klik hier!

Openingstijden
Onze keuken is van maandag t/m zondag geopend van 12.00 tot 15.00 en van 17.00 tot 21.00 uur.

Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom voor een lekker kopje koffie of thee met Limburgse vlaai e.a.

Onze Recra mini supermarkt is dagelijks vanaf 8.00 uur geopend. (Actuele openingstijden zijn zichtbaar bij de Recra mini supermarkt zelf) 

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk bij Parc Maasresidence Thorn.

003-photoyou.jpg
003-photoyou.jpg
003-photoyou.jpg
003-photoyou.jpg
003-photoyou.jpg
003-photoyou.jpg
003-photoyou.jpg
003-photoyou.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.