Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Thorn

In het voorjaar van 2022 hebben wij een nieuw restaurant geopend aan de prachtige Maasplassen op Parc Maasresidence Thorn! Het park is gelegen op één van de mooiste plekjes in hartje Limburg en ligt op loopafstand van het bekende witte stadje Thorn. Een uitstekende plek voor wandelingen of fiets- en vaartochten. Daarnaast ligt het Designer Outlet Roermond op slechts 15 minuten rijden van het park. Met een ruim aanbod aan faciliteiten zoals bruisende horeca, sloepverhuur, een overdekt zwembad, bowlingbanen en een eigen Kids Club, heeft het park echt voor iedereen iets te bieden. Ook als je niet op het park verblijft.

Bij Humphrey’s Thorn kun je bourgondisch tafelen en tegelijkertijd genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het water van de Maasplassen. We verwelkomen je graag in ons sfeervolle restaurant of buiten op het prachtig gelegen terras, waar je terecht kunt voor een vers ontbijt, een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, een heerlijke lunch, een verfrissende cocktail of een uitgebreid diner. Hiernaast is het ook mogelijk om ambachtelijke pizza's te bestellen in ons restaurant om mee te nemen.

Als parkgast van Parc Maasresidence Thorn kun je ook lekkere verse sushi bestellen. Deze wordt bij je accommodatie bezorgd. Bestellen kan via deze link.

Adresgegevens

Humphrey's bevindt zich op Parc Maasresidence!

Meers 30
6017 BD Thorn
0475-222014

Openingstijden
Onze keuken is dagelijks geopend!

Ontbijt 8.00 - 11.00

Koffie / thee met Limburgse vlaai e.a. 10.00 - 21.00

Lunch 12.00 - 15.00

Diner 17.00 - 21.00

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk bij Parc Maasresidence Thorn.

Indien je slecht ter been bent of minder mobiel, is er de mogelijkheid om bij de slagboom de receptie te bellen om door te kunnen rijden naar het restaurant. 

Humphreys restaurant Thorn 2.jpg
Humphreys restaurant Thorn 2.jpg
Humphreys restaurant Thorn 2.jpg
Humphreys restaurant Thorn 2.jpg
Humphreys restaurant Thorn 2.jpg
Humphreys restaurant Thorn 2.jpg
Humphreys restaurant Thorn 2.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!

Restaurant Thorn

Op het mooiste plekje in Limburg met elkaar genieten van de (ondergaande) zon op ons prachtige terras, aan de Maasplassen, in een heerlijke schommelstoel… dat klinkt toch als muziek in de oren? We verwelkomen je graag bij Humphrey’s Thorn voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, een heerlijke lunch, een verfrissende cocktail of een uitgebreid diner! Met wie kom jij eten in ons nieuwste restaurant?

De mogelijkheden van Humphrey’s Thorn

Dit nieuwe restaurant ligt op recreatieoord Parc Maasresidence Thorn. Dit prachtige park is gelegen op één van de mooiste plekjes in hartje Limburg en ligt op loopafstand van het bekende witte stadje Thorn. Een uitstekende plek voor wandelingen of fiets- en vaartochten. Daarnaast ligt het Designer Outlet Roermond op slechts 15 minuten rijden van het park. Met een ruim aanbod aan faciliteiten zoals bruisende horeca, sloepverhuur, een overdekt zwembad, bowlingbanen en een eigen Kids Club, heeft het park echt voor iedereen iets te bieden. Ook als je niet op het park verblijft. Bij Humphrey’s Thorn kun je bourgondisch tafelen en tegelijkertijd genieten van een adembenemend uitzicht over het jachthaven en het water.

3 gangen menu van Humphrey’s Thorn

Bij ons restaurant in Thorn en onze overige locaties bieden wij je een heerlijk 3 gangen menu waarbij je zelf je favoriete gerechten kunt kiezen. Je kunt kiezen uit verschillende vlees- en visgerechten, maar we hebben ook vegetarische en veganistische gerechten op de kaart staan. Ons 3 gangen menu wisselt vier keer per jaar, dus geen zorgen: je kunt gerust nog een keer in ons restaurant komen eten en genieten van overheerlijke nieuwe gerechten. Bekijk hier het 3 gangen menu voor Humphrey’s Thorn.

Speciale wensen

Heb je een speciaal dieet of een bepaalde allergie? Geen zorgen! Onze koks houden hier rekening mee. Geef het van tevoren gerust even aan bij de reservering en wij zorgen ervoor dat er een heerlijke maaltijd voor je wordt bereid, passend bij je wensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen kan genieten van een vers bereid diner. Kom je met kinderen eten? Dan hebben wij nog een speciaal kindermenu samengesteld zodat jullie met zijn allen kunnen genieten van een heerlijke en gezellige avond uit eten bij ons restaurant Humphrey’s Thorn.

Reserveren bij Humphrey’s Thorn

Genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner bij ons restaurant in Thorn? Wij ontvangen je graag en bereiden een heerlijk diner voor jou en je gezelschap. Om zeker te zijn van een tafel, vragen wij je om te reserveren via de ‘reserveer’ button of bel ons gerust even op.

Ons restaurant in Thorn ligt op recreatieoord Parc Maasresidence Thorn en is makkelijk te bereiken met de auto. Daarnaast is zowel het park als het restaurant makkelijk te bereiken met de fiets. Er zijn dan ook diverse wandel- en fietsroutes in het bekende witte stadje Thorn.

In het restaurant is er plaats voor ongeveer 240 gasten. Daarnaast is er op het terras plek voor ongeveer 200 gasten.

Bij Humphrey’s kun je een 3 gangen menu eten voor een vaste scherpe prijs. Je kunt kiezen uit vlees- en visgerechten, maar we hebben ook vegetarische en veganistische gerechten. De menukaart wisselt vier keer per jaar, zodat je altijd kunt genieten van seizoensgebonden gerechten. Het menu bestaat uit 7 voor, 8 hoofd- en 6 nagerechten.

Bij Humphrey’s Thorn is het zeker mogelijk om buiten te zitten. Het restaurant beschikt over een groot terras waar je bourgondisch kunt tafelen en tegelijkertijd kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het water!