Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Dinercheques, actievouchers, kortingsbonnen of cadeaukaarten

Het combineren van actievouchers, kortingsbonnen of cadeaukaarten in één gezelschap is niet mogelijk. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Bij een online reservering is dit niet nodig. Bij een telefonische reservering kan dit vermeld worden, dan wordt hier een notitie van gemaakt. De dinercheque, actievoucher, kortingsbon of cadeaukaart dient bij binnenkomst getoond te worden in ons restaurant.

Wij accepteren de volgende cadeaukaarten/-bonnen:

 • YourGift cards
 • Nationale dinercheque
 • VVV bonnen
 • Dinerbon.nl
 • Restaurantcadeaukaart (rood)

Bij Humphrey's kan er betaald worden met:

 • Pin
 • Contant
 • Visa Mastercard
 • American Express
 • YourGift cards
 • Nationale dinercheque
 • VVV Bonnen
 • Dinerbon.nl
 • Restaurantcadeaukaart (rood)

Cadeaukaart Humphrey’s

Bestel de Humphrey’s cadeaukaart online via deze link en ontvang de cadeaukaart direct per e-mail of per post.

De cadeaukaart kan ook in het restaurant gekocht worden.

De Humphrey’s cadeaukaart is inwisselbaar in al onze restaurants.

Menukaart

Wij serveren alleen de gerechten van de menukaart.

Voor kinderen t/m 12 jaar is er een kindermenu.

Alle gerechten van de kaart kunnen ook los besteld worden.

Voor gezelschappen van 15 personen of meer biedt Humphrey’s de mogelijkheid te kiezen voor het all-inclusive arrangement.

Voor meer informatie: klik hier

Wij serveren dagelijks lunch bij ons restaurant in Thorn.

Wij serveren vegetarische en zelfs veganistische gerechten.

Wij serveren geen Halal vlees.

Uiteraard houden wij rekening met de wensen en behoeften omtrent diëten en allergieën van onze gasten. Voor deze gasten hebben wij speciaal een allergenenkaart opgesteld. Bekijk hier de algemene allergenenkaart en hier de allergenenkaart voor Humphrey's Thorn. Je mag je wensen ook altijd van te voren doorgeven bij het maken van een reservering, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden.

Reserveringen

Reserveren is wenselijk, echter zo binnen lopen is ook mogelijk. Bij drukte is er een kans dat er even aan de bar gewacht moet worden.

Reserveren kan online via www.humphreys.nl/reserveren of telefonisch. Bekijk onze contactpagina voor het telefoonnummer van het betreffende restaurant. Wij zijn elke dag vanaf 11:00 uur telefonisch bereikbaar voor reserveringen.

Reserveren per e-mail is niet mogelijk.

Wijzigingen kunnen worden door gegeven door in de reserveringsbevestiging (e-mail) op wijzigen te klikken of telefonisch. Dit kan dagelijks vanaf 11.00 uur.

Alle Humphrey’s Restaurants zijn dagelijks vanaf 14:00 uur telefonisch te bereiken.

Dit kan alleen als voorkeur worden aangegeven bij jouw reservering. Wij zullen hier bij het maken van de tafelplanning zoveel mogelijk rekening mee houden, maar kunnen niks garanderen.

Wij reserveren alleen tafels binnen en reserveren geen tafels op het terras. Plaatsnemen op het terras kan uiteraard in overleg met de bedrijfsleiding als er plaats is.

Wij laten honden toe in onze restaurants mits de hond niet tot last is van andere gasten en deze netjes onder de tafel plaats neemt. Neem voor alle zekerheid even contact op met de bedrijfsleiding van het betreffende restaurant.

We beschikken niet over een kinderhoek in onze restaurants, wel zijn er kleurplaten en kleurtjes aanwezig voor onze kleine gasten.

Speciale gelegenheden

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Je kunt jouw wensen telefonisch (vanaf 14.00 uur) bespreken met het betreffende restaurant.

Bereikbaarheid

Dit kan per e-mail naar info@humphreys.nl

Wij zijn per email te bereiken op feedback@humphreys.nl

Op onze website staat per restaurant aangegeven wat de meest geschikte parkeergelegenheid is in de buurt van ons restaurant. Bekijk hier alle restaurants. 

Wij zijn dagelijks vanaf 11.00 uur telefonisch bereikbaar. Bekijk de telefoonnummers op onze contactpagina.

Al onze restaurants bevinden zich over het algemeen in en rond het centrum van de stad. Voor de beste route en aansluitingen per openbaar vervoer verwijzen wij graag naar www.9292.nl.

Op onze website staat per restaurant aangegeven wat de meest geschikte parkeergelegenheid is in de buurt van ons restaurant. Bekijk hier alle restaurants. 

Al onze restaurants zijn rolstoeltoegankelijk.

Toelichting: Humphrey’s Utrecht is toegankelijk via de tunnel bij Stan&Co en Humphrey’s Zwolle via de achterzijde van het terras. Het is aan te raden om dit bij Humphrey’s Zwolle vooraf te melden, zodat onze medewerkers de poort van het terras kunnen openen. Bij Humphrey's Thorn is het mogelijk de receptie te bellen bij de slagboom om door te kunnen rijden naar het restaurant. 

Werken bij Humphrey’s

Bekijk onze actuele vacatures via www.werkenbijhumphreys.nl.

056-photoyou-2020.03.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!