Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Bestel de Bramburger bij Humphrey's Nijmegen en steun stichting ALS!

Dit jaar komt 3FM Serious Request in actie voor Stichting ALS Nederland. In de week van 17 t/m 24 december betreden de 3FM-dj's het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. In deze week kun je bij Humphrey's Nijmegen buiten onze menukaart om, ook de speciale Bramburger als hoofdgerecht bestellen! De Bramburger is een pure en robuuste hamburger, gerookt op hooi en op smaak gebracht met weidekruiden.

Deze burger dankt zijn naam aan Bram uit Angeren, ALS-patiënt. Eind 2017 is bij Bram de verschrikkelijke diagnose ALS vastgesteld. Een klap voor hem, zijn jonge gezin en iedereen om hem heen. Er is helaas geen medicijn voor deze fatale ziekte en daarom is onderzoek nodig! En dat kost geld. Wil jij je steentje hieraan bijdragen? Bestel dan de overheerlijke Bramburger bij Humphrey's Nijmegen! Van elke bestelde Bramburger gaat een deel naar Stichting ALS. Hiermee steun jij Bram en andere ALS-patiënten in de strijd tegen ALS en kan er meer onderzoek gedaan worden naar deze slopende ziekte!

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!