Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Humphrey's Nijmegen viert feest!

Begin 1990 opende Humphrey's aan de Waalkade haar eerste eetgelegenheid. Na 29 jaar is het restaurant (op 17 mei 2019) verhuisd naar Mariënburg/hoek Faberplein. Dit betekent dat wij alweer bijna 5 jaar in hartje centrum te vinden zijn! Om ons 5-jarig jubileum aan de Mariënburg te vieren, ontvangen alle gasten die in mei 2024 bij Humphrey's Nijmegen komen dineren een cadeaukaart t.w.v. € 5,- voor een volgend bezoek!* Kom jij snel langs?!

Dineren met je familie, vrienden of collega's
Of je nu met je familie, vrienden of collega’s komt, het is altijd goed toeven in ons restaurant in Nijmegen. Er zijn genoeg knusse plekjes en in elke ruimte wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en kleuren. Mozaïek en hout wisselen elkaar af en bomen, planten en een prachtige groenwand zorgen voor een parkgevoel. De warme verlichting maakt de aangename sfeer compleet.

Heb je iets te vieren met een groot gezelschap of ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of een unieke groepsactiviteit? Bekijk dan eens de arrangementen op onze website. Het is mogelijk om in je eigen intieme setting te dineren in onze smaakvol ingerichte Heerenkamer, maar als je echt de ultieme privéavond wilt ervaren, kun je met je gezelschap (v.a. 10 personen) terecht in de sfeervolle private dining met digitaal haardvuur en een heuse oude bankkluis die zich in het souterrain van het prachtige monumentale pand bevindt.

Tijdens de zomermaanden kun je ook op ons gezellige terras heerlijk genieten van een verfrissende cocktail, een speciaal biertje of een goed glas wijn. Uiteraard in combinatie met lekkere borrelhapjes of een driegangenmenu!

*In te leveren t/m 30 september 2024 bij Humphrey's Nijmegen. Eén cadeaukaart per 2 personen. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of cadeaukaarten.

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!