Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Nog geen plannen in de kerstvakantie?

Wist je dat je een gezellig diner bij Humphrey's ook erg goed kunt combineren met diverse leuke activiteiten?

Vue bioscoop arrangement in Nijmegen
Maak bijvoorbeeld je avondje uit compleet met een bioscoop arrangement bij Humphrey's Nijmegen. Geniet van een 3-gangenmenu en ontvang een bioscoopvoucher van de Vue voor maar € 42,50! Goed om te weten: vanuit Humphrey’s is het slechts 1 minuut lopen naar Vue Nijmegen Walstraat. Perfect te combineren dus! 
 
Legoland Discovery Centre Scheveningen
Op zoek naar een leuke activiteit met de kinderen? Dan is een combinatie met onze onderburen Legoland in Scheveningen zo gemaakt! Zo kun je vooraf lekker komen lunchen of achteraf heerlijk dineren en tot rust komen met een prachtig uitzicht op de zee! Uiteraard hebben wij ook een speciaal menu voor de kinderen.

Schaatsen in Thorn
Een leuk uitje voor zowel families als vrienden; een dagje schaatsen in Thorn! Op het terras van Humphrey's staat namelijk t/m 8 januari 2023 een super-de-luxe schaatsbaan. Klik hier voor meer informatie. Na al dat gezwier heb je wel een lekker 3-gangendiner verdiend! Bij Humphrey's Thorn is het tevens mogelijk om te lunchen. 

Of ga lekker shoppen in een stad waar ook een Humphrey's restaurant gevestigd is. Sluit vervolgens je shopdag af met de heerlijke gerechten van onze nieuwe winterse menukaart! Fijne kerstvakantie!

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!