Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Proost op een lang weekend!

Hemelvaartsdag is één van de feestdagen die uitnodigen om eens iets speciaals te doen. Voor veel mensen is dit een extra vrije dag en wellicht heb je wel lekker lang weekend als je de vrijdag ook nog vrij hebt! Nog geen idee wat je tijdens Hemelvaartsdag kunt doen? In elke stad is het wel gezellig tijdens Hemelvaart; zo zijn er vele jaarmarkten en braderieën en zijn in veel steden de winkels gewoon geopend. Daarnaast kun je in de bruisende binnenstad van Breda weer 4 dagen genieten van het jaarlijkse Breda Jazz Festival. Of maak gewoon een lekkere wandeling in jouw favoriete stad en eindig bij Humphrey's voor een lekker diner. 

Ook tijdens het pinksterweekend zijn onze restaurants gewoon geopend! Op zowel eerste als tweede pinskterdag zijn onze restaurants vanaf 14:00 uur geopend.* Met een beetje geluk breekt de zon door en kunnen we heerlijk genieten op het terras. Niets leukers dan mensen kijken met een lekker borrelhapje en jouw favoriete drankje in je hand! Vanaf 16:30 uur kun je terecht voor het diner.

*M.u.v. Humphrey's Utrecht. Ons restaurant in Thorn is zoals altijd vanaf 08:00 uur geopend.

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!