Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Winactie – De Koekfabriek!

Sinds kort serveren wij nieuwe koekjes bij de koffie en thee in 4 verschillende heerlijke smaken: chocolate-chip, havermout-citroen (vegan), kaneel en karamel-zeezout. De ‘Koekies’ worden gemaakt door De Koekfabriek en worden met de hand gebakken door wel heel bijzondere bakkers; mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Koek eten was nog nooit zo lekker én sociaal!

Humphrey’s is trots op deze mooie samenwerking en vindt dat iedereen kennis zou moeten maken met de overheerlijke lekkernijen van De Koekfabriek en mag nu namens hen 10 koek-kadokaarten t.w.v. 20,- verloten onder onze volgers waarmee je jouw lievelingskoekies kunt bestellen. Neem alvast een kijkje op dekoekfabriek.com/pages/humphreys en check het hele assortiment!

Wil jij kans maken op zo'n lekkere & sociale koek-kadokaart van De Koekfabriek? Like & share de actie dan via onze Social Media kanalen! De winnaars worden in week 38 bekend gemaakt.

Doe mee via Instagram.
Doe mee via Facebook.

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!