Humphreys restaurants header.jpg

Bourgondisch eten waar je je goed bij voelt!

Sfeervol genieten in de mooiste tijd van het jaar!

Nog even wachten en dan is het zover; de eerste normale, zorgeloze kerst sinds 2019! Maak er dus iets moois van met je gezin, familie of vrienden en reserveer snel een tafeltje bij Humphrey's! Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer samen met jullie kerst te vieren.

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag en oudejaarsavond serveren wij een 3-gangen keuzemenu incl. grand dessert voor maar € 39,95.* Wat kun je verwachten van het menu? Vooraf hebben we o.a. een heerlijke romige kreeftenbisque met wakame, garnalen en bieslookolie en Italiaanse bresaola met parmesan gevulde ravioli, rucola en balsamico uitjes. Als hoofdgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen voor het rendang taartje met kouseband, seroendeng en curry-kokossaus of de zeebaars met brandade, geroosterde wortel en mosterd-roomsaus. Uiteraard hebben we ook vegetarische en veganistische opties. Het grand dessert houden we nog even geheim, maar we kunnen alvast verklappen: deze is verbluffend lekker! Bekijk hier het hele menu.

Voor kinderen t/m 12 jaar hebben wij uiteraard ook een heerlijk 3-gangen menu voor € 18,50 met de keuze uit verschillende gerechtjes en een petit grand dessert na. Wil jij alvast verzekerd zijn van een tafeltje? Reserveer dan snel via deze link.

*Op 1 januari 2023 serveren wij dit menu ook bij Humphrey's Scheveningen en Thorn.

...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste gerechten, leukste deals en laatste nieuwtjes!