Wordt het Humphrey’s vandaag?

Reserveer direct

Humphrey’s Rotterdam

In de havenstad in Nederland heeft Humphrey’s zelfs twee vestigingen. Een restaurant in het centrum van Rotterdam aan de Binnenrotte (vlakbij de Meent) én een restaurant op de Kop van Zuid, aan de Otto Reuchlinweg. De inrichting van de vestigingen is verschillend, maar ieder restaurant is op haar eigen manier sfeervol en warm ingericht. Beide restaurants in Rotterdam zijn zowel uitermate geschikt voor kleine gezelschappen als voor grote groepen. Het 3 gangen menu is in beide vestigingen hetzelfde dus je kan je keuze baseren op de locatie en de uitstraling van de restaurants! Naar welke stijl in Rotterdam gaat jouw voorkeur uit?

Adresgegevens
Binnenrotte 101-103
3011 HB Rotterdam
010-7513491

Bekijk Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte

Adresgegevens
Otto Reuchlinweg 1004
3072 MD Rotterdam
010-4844544

Bekijk Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg

Openingstijden
ma – do 17.00 – 22.00
vr & za 17.00 – 22.30
zo 16.30 – 22.00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en arrangementen.


Restaurant Rotterdam

Lekker uit eten doe je bij Humphrey’s! In Rotterdam zijn er zelfs twee vestigingen van de bekende keten. Een restaurant op de Kop van Zuid, aan de Otto Reuchlinweg én een restaurant in het centrum van Rotterdam aan de Binnenrotte. De inrichting van de vestigingen is verschillend, maar ieder restaurant is op haar eigen manier sfeervol en warm ingericht. Naar welke stijl in Rotterdam gaat jouw voorkeur uit?

3 gangen menu van Humphrey’s Rotterdam

Bij beide restaurants wordt een heerlijk 3 gangen menu geserveerd. Humphrey’s staat met dit concept al decennia voor bourgondisch genieten! De seizoensgebonden kaart wisselt regelmatig. Op de kaart staan steeds nieuwe gerechten met een keuze uit vlees, vis, vegetarisch en veganistisch. Een aantal gerechten -de klassiekers- staan altijd op de kaart. Zo blijven de carpaccio, mixed grill en huisgemaakte tiramisu bij veel mensen favoriet! Voor kinderen is er een speciaal kindermenu. Uiteraard houdt Humphrey’s rekening met allergieën en diëten. Eten is dus in een Humphrey’s restaurant altijd genieten voor iedereen!

Groepen in Rotterdam

Beide restaurants in Rotterdam zijn uitermate geschikt voor groepen. Eigenlijk zijn alle vestigingen van Humphrey’s dat doordat er met het 3 gangen menu voor ieder wat wils is! Ben je op zoek naar een restaurant om met een groep te dineren in Rotterdam? Dan is Humphrey’s zeker een aanrader! Het menu is in beide vestigingen gelijk dus je kan je keuze baseren op de locatie en de uitstraling van de restaurants! Bekijk alvast het menu om in de stemming te komen!

Reserveren bij Humphrey’s Rotterdam

Kom jij gezellig eten in ons restaurant op de Kop van Zuid of in het restaurant in het centrum van Rotterdam? Afhankelijk van je plannen kies je voor Humphrey’s Rotterdam Otto Reuchlinweg of Humphrey’s Rotterdam Binnenrotte. Reserveer nu via de ‘reserveer direct’ button om zeker te zijn van een tafel. Graag tot snel bij Humphrey’s!